Κρήτη

Συντετριμμένοι αποχαιρέτησαν την Βιργινία-vid+ photos

Μετά την κηδεία ακολούθησε πομπή όπου όλοι πεζοί μέσω πλατείας Λιονταριών και Δαιδάλου κατευθύνθηκαν στην Περιφέρεια για το ύστατο χαίρε.

Σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο, στελέχη οργανισμών της Αθήνας που είχαν συνεργαστεί με την εκλιπούσα και παρέστησαν στην τελετή, καθώς επίσης βουλευτές και δήμαρχοι με δάκρυα στα μάτια, συμπαραστάθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στην οικογένεια της Βιργινίας Μανασάκη που όπως όλοι μας, αδυνατεί να πιστέψει ότι ο δικός της άνθρωπος, μια γυναίκα μόλις 42 ετών τόσο δραστήρια και αγαπητή στην τοπική κοινωνία, έφυγε για πάντα για το δικό της μοναχικό ταξίδι, χειροκροτώντας την για τελευταία φορά...

Στον επικήδειο του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, έκανε γνωστό πως σε ένδειξη τιμής, θα δοθεί χρηματοδότηση στην αιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύτηκε η Βιργινία, με σκοπό να στηριχθεί η προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση του καρκίνου.  

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την κηδεία ακολούθησε πομπή όπου όλοι πεζοί μέσω της πλατείας Λιονταριών και της Δαιδάλου κατευθύνθηκαν στην περιφέρεια για να αποχαιρετήσουν με το δικό τους τρόπο την Βιργινία.

Η πομπή κατέληξε στο γραφείο της Βιργινίας, όπου οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές, με τον Περιφερειάρχη, τον άνδρα, τα παιδιά, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και τους φίλους της να την αποχαιρετούν με λυγμούς.

Όλοι εξήραν το έργο της τόσο σε ότι αφορά τον τομέα της ενέργειας όσο και την διαχείριση των απορριμμάτων.

Συγκλονιστική ήταν η απόφαση το γραφείο της Βιργινίας να μείνει ανέπαφο, έτσι όπως εκείνη το άφησε, μέχρι τη λήξη της θητείας του κ. Αρναουτάκη, εις ένδειξη τιμής στη μνήμη της.   

Ρεπορτάζ: Μαρία Αντωνογιαννάκη

Σχόλια