Κρήτη

Θλίψη για τον Άγγελο- Τι λένε οι κάτοικοι της Σητείας -video

Παραμένει στο ιατριδικαστικό τμήμα του ΠΑΓΝΗ ο Άγγελος, όπως θα βαφτιζόταν το άτυχο βρέφος, που χάθηκε άγρια κακοποιημένο σύμφωνα με τους γιατρούς.

Θρηνεί η Κρήτη για το μικρό της Άγγελο, όπως θα βαφτιζόταν το άτυχο βρέφος, που χάθηκε μόλις 5,5 μήνες αφού είδε το φως της ζωής. Το βρέφος που κακοποιήθηκε και το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια.

Το άτυχος βρέφος μέχρι το πρωί του Σαββάτου παρέμενε στο ιατροδικαστικό τμήμα του ΠΑΓΝΗ και άγνωστο παραμένει προς το παρόν πότε θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Μουδιασμένη η Σητεία

Μουδιασμένη και η κλειστή κοινωνία της Σητείας από την τραγωδία που διαδραματίστηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οι μαρτυρίες στην ΚΡΗΤΗ TV όσων γνώριζαν τους γονείς του άτυχου βρέφους συγκλονίζουν. Οι απόψεις διίστανται τόσο για τον πατέρα όσο και για τη μάνα.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΘΡΗΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΒΡΕΦΟΣ

"Το μωρό ήταν σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή", λέει η αδερφή της μητέρας μιλώντας στο πρώτο θέμα , ενώ είπε ότι το ζευγάρι ζούσε μια παραμυθένια ζωή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά  «Είχανε μία παραμυθένια ζωή που κάθε ζευγάρι θα επιθυμούσε. Μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε καν η διαφωνία, είχανε ένα τρόπο και τα λύνανε. Έτυχε τώρα ο άνθρωπος ήπιε, δεν πίνει ποτέ του η αλήθεια είναι, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος είναι οικογενειάρχης, είναι εργατικός. Δουλεύει για το παιδί του, για την γυναίκα του. Ώσπου κάτι έγινε χθες, ήπιε, δεν ξέρω γιατί ήπιε και ξεκίνησαν από ένα τίποτα. Δεν υπήρχε λόγος να τσακωθούν, δεν υπήρχε κάτι. Έτυχε το μωρό ήταν σε λάθος θέση, τη λάθος στιγμή».

Βαριά χτυπήματα

Τέτοιου είδους κακώσεις συναντά κανείς μετά από τροχαίο ή πτώση από ύψος, είπε ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ Αντώνης Βάκης, ο οποίος συγκλόνισε με τα λεγόμενα του.

Η μητέρα φιλοξενήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, έχοντας στο πλευρό της συνεχώς ψυχολόγο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΔΕΡΦΗ ΜΗΤΕΡΑΣ: ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ,ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ

Όπως σημείωσε η αδερφή της μητέρας μιλώντας στο protothema.gr είναι ότι «το θέμα είναι ότι ο πατέρας δεν το ήθελε, εννοείται ότι δεν το ήθελε. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε πάντα να κάνει ένα παιδί. Δεν μπορούσε για κάποιο λόγο. Είναι δυνατόν κάποιος να επιθυμεί ένα μωρό τόσο πολύ και ξαφνικά να κάνει κάτι τόσο απάνθρωπο. Δεν το ήθελε, ήταν ατύχημα».

Aπολογείται τη Δευτέρα

Με σκυμμένο το κεφάλι, κατεβασμένο το βλέμμα και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπο του από τις κάμερες, πατέρας του άτυχου βρέφους πέρασε το κατώφλι της εισαγγελέως και του ανακριτή, ωστόσο σύμφωνα με δικαστικές πηγές δεν είπε λέξη.

0 52χρονος άνδρας πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια