default-image

Δυναμική είσοδος Καράτζη στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας-vid

Κρήτη
Δυναμική είσοδος Καράτζη στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας-vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καινοτομία, ανάπτυξη και εξωστρέφεια. Όροι συνυφασμένοι με τον Όμιλο Καράτζη, ο οποίος απαντά στις προκλήσεις της νέας εποχής, αναπτύσσοντας επιχειρηματική δραστηριότητα σε νέους κλάδους.

Το πλάνο του Ομίλου περιλαμβάνει νέες επενδύσεις με βασικό στόχο την στήριξη της ελληνικής οικονομίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι επεκτείνεται πλέον και στη αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω της 100% θυγατρικής εταιρίας ΚΕΝ, αναζητώντας νέους επενδυτικούς δρόμους.

Έχοντας εδραιώσει την παρουσία του στη βιομηχανία δικτύου συσκευασίας αγροτικών προϊόντων και με επιτυχημένη παρουσία στους τομείς του τουρισμού και της ενέργειας ο Όμιλος προχωρά στην υλοποίηση ενός νέου εγχειρήματος μέσω της ΚΕΝ, μία εταιρία που κάνει ντεμπούτο ως εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας.

Κινητήριος δύναμη στην επίτευξη των στόχων παραμένει το όραμα του ιδρυτή του Ομίλου Μιλτιάδη Καράτζη για ένα καλύτερο μέλλον.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_ruudi9gj/

Μέσα από μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην "ΚΡΗΤΗ TV" ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Καράτζη, Αντώνης Καράτζης, αναφέρθηκε στο ρόλο που θα έχει η εταιρία ΚΕΝ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, στις επικείμενες επενδύσεις στο κλάδο του τουρισμού και στην επέκταση της βιομηχανικής δραστηριότητας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πρόσφατα τιμητικά βραβεία που απονεμήθηκαν στον όμιλο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Παναγιωτόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News