default-image

Οργή αγροτών που ζητούν την αποπομπή Β.Αποστόλου

Κρήτη
Οργή αγροτών που ζητούν την αποπομπή Β.Αποστόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργισμένοι οι αγρότες από τη στάση της κυβέρνησης έναντι των προβλημάτων τους και τις εριστικές δηλώσεις Β.Αποστόλου ότι τα στοιχεία καταδεικνύουν πως τα πράγματα στον αγροτικό χώρο πάνε καλά.

Την αποπομπή του ζήτησε εκ νέου ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης μέσω του Ράδιο 9,84 με το επιχείρημα ότι παραπληροφορεί τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι των αγροτών που συναντήθηκαν χθες βράδυ στα γραφεία της Ομοσπονδίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν παγκρήτια σύσκεψη μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου ενώ ειδική επιτροπή θα εξετάσει το θέμα της σύστασης αγροτικών συλλόγων με στόχο τη δημιουργία Ομοσπονδίας Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι τη  Δευτέρα 23 Ιανουαρίου ανοίγουν το χορό οι αγρότες των 68 μπλόκων .

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ηρακλείου, Καζαντζάκη και Αρχανών και η Επιτροπή Αγώνα Αρκαλοχωρίου, ως μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, προχωρούν στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Ηρακλείου, ενώ ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων την ίδια ώρα θα αποκλείσει τον κόμβο Πραιτωρίων στα Πεζά και στις 12 το μεσημέρι οι Σύλλογοι του νομού Χανίων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News