default-image

Πατέρας πέταξε κινητό στο άτυχο βρέφος- χτυπήθηκε βάναυσα

Κρήτη
Πατέρας πέταξε κινητό στο άτυχο βρέφος- χτυπήθηκε βάναυσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον εισαγγελέα και ανακριτή Nεαπόλεως οδηγήθηκε  λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι της Πέμπτης ο πατέρας του βρέφους το οποίο κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με βαριά τραύματα και σύμφωνα με τους γιατρούς βαριά κακοποιημένο. Ο 52χρονος πατέρας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και σύμφωνα με πληροφορίες είναι δημοτικός υπάλληλος του Δ.Σητείας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος είχε παραστεί σε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και σύμφωνα με όσους βρέθηκαν στο χώρο κατανάλωνε αλκοόλ. Όταν έφτασε στο σπίτι και σύμφωνα με εισαγγελικές και ανακριτικές πηγές ο 52χρονος καυγάδισε σοβαρά με τη συντροφό του -καθώς είχαν αποκτήσει μαζί παιδί αλλά δεν είχαν παντρευτεί- και στη διάρκεια του άγριου διαπληκτισμού το βρέφος χτυπήθηκε βάναυσα.

Εκσφενδόνισε το κινητό

Ο 52χρονος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να πέταξε το κινητό του προς τη σύντροφό του αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το κινητό χτύπησε το βρέφος.

Κατηρείται για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης

Μάλιστα αρχικά έγινε καταγγελία και σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 52χρονος. Στη συνέχεια και όταν πλέον "έσβησε" το αγγελούδι συμπληρώθηκε στη δικογραφία και η κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βρέφος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τον ίδιο τον πατέρα , ενώ όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής όπου έμενε το ζευγάρι, είχαν συχνά καυγάδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος που δεν έχει καταγωγή από την Κρήτη, εργαζόταν σε άλλο δήμο της χώρας και άρχισε να δουλεύει το 2008 στο δήμο Σητείας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΕΘΑΝΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ  

Η μητέρα έδωσε κατάθεση στην ιατροδικαστή για τα δραματικά γεγονότα .

Το πρωτοφανές περιστατικό έχει σοκάρει την κοινωνία της Κρήτης ενώ απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς του άτυχου βρέφους που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το αγγελούδι δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ρεπορτάζ : Νίκος Πετάσης- Φωτεινή Μαυορματάκη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News