default-image

Ο Κρητικός από τη Ν. Αφρική που μάγεψε το Ρέμο και όχι μόνο!

Κρήτη
Ο Κρητικός από τη Ν. Αφρική που μάγεψε το Ρέμο και όχι μόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα δικό μας παιδί, ένα Κρητικόπουλο στην καταγωγή, είναι από τους πρώτους δεκαέξι με την υψηλότερη βαθμολογία στο διαγωνισμό ταλέντων, που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, με τίτλο "Rising Star".

Ο 22χρονος, Νίκος Θωμαΐδης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότιο Αφρική και κατάγεται από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το όμορφο Ρέθυμνο, ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Ο... δικός μας Νίκος διαγωνίστηκε με το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου "Έτσι Ξαφνικά". Στην ομάδα του τον επέλεξε και ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, όπου με σπαστά ελληνικά του αποκάλυψε ότι είναι και ο αγαπημένος του τραγουδιστής.

Ο Νίκος, που αγαπάει την ελληνική μουσική, ήρθε από τη δεύτερη πατρίδα του, το Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής και του αρέσει να τραγουδάει μόνο ελληνική μουσική στον τόπο που γεννήθηκε και μένει.  

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fflora.spandagou%2Fvideos%2Fvb.100003746320885%2F972857792849089%2F%3Ftype%3D3&width=620&show_text=false&height=346&appIdΟ Νίκος αγαπάει την Κρήτη είναι το αγαπημένο του νησί και ειδικότερα το Ρέθυμνο, απ' όπου κατάγεται και από την πλευρά της μητέρας του.

Ρωτήσαμε τον Νίκο και μας απάντησε

Για το παιχνίδι ο Νίκος έμαθε από ένα φίλο του που μένει στο νησί μας, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του και του είπε για το διαγωνισμό ταλέντων. Έτσι και εκείνος πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και να πάρει μέρος, όπως εξομολογείται στο neakriti.gr.

Την απόφαση να έρθει εδώ από τη Νότιο Αφρική, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε την πήρε γιατί θέλει πολύ να κάνει καριέρα στη χώρα μας και να ασχοληθεί με τη μουσική που τόσο πολύ αγαπάει.

Είναι αποφασισμένος να μείνει εδώ όπως μας εξομολογήθηκε, αφού σε ερώτησή μας ποια από τις δύο θεωρεί περισσότερο πατρίδα του, τη Νότιο Αφρική ή την Ελλάδα, χωρίς δεύτερη σκέψη, απάντησε «την Ελλάδα! Σίγουρα την Ελλάδα!».

Εξάλλου ο Νίκος επισκέπτεται κάθε χρόνο την αγαπημένη του Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη, όπου μένει για έναν μήνα εδώ, όπως μας είπε. Έχει ωραίες παιδικές αναμνήσεις από το νησί, λατρεύει τους Κρητικούς, την ελευθερία που έχουμε εδώ, κάτι που δεν υφίσταται εκεί και επίσης το περιβάλλον.

Τονίζει επίσης ότι αυτό που του αρέσει περισσότερο είναι ότι όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι φιλικοί. Λατρεύει την Κρητική φιλοξενία και το ότι ο κόσμος εδώ εκφράζει τα συναισθήματά του! Επίσης του αρέσει η κουλτούρα των Κρητικών, καθώς και το… ρακόμελο, όπως μας είπε χαρακτηριστικά.

Εντυπωσιασμένος είναι από την εμπειρία του στο παιχνίδι, παρόλο το άγχος που του προκαλεί η γλώσσα, αφού όπως μας είπε δεν μπορεί να εκφραστεί με άνεση.

Εμείς θα του ευχηθούμε Καλή Επιτυχία!

Ρεπορτάζ: Μαρία Λιναρδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News