default-image

Συγκλονιστική περιγραφή ληστείας από την ηλικιωμένη (video)

Κρήτη
Συγκλονιστική περιγραφή ληστείας από την ηλικιωμένη (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tις στιγμές τρόμου που έζησε η ίδια και ο σύζυγός στα Χανιά όταν κουκουλοφόροι τους έδεσαν και τους λήστεψαν, περιγράφει η ηλικιωμένη.

Με απίστευτη ψυχραιμία και πληγές στο σώμα, η ηλικιωμένη που  ξέρει ακόμα και από υπολογιστές, χρησιμοποίησε το τάμπλετ για να καλέσει σε βοήθεια.

Ακούστε πως περιγράφει τις δραματικές στιγμές

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε τρομοκρατημένη η ηλικιωμένη γυναίκα στο neakriti.gr οι δράστες μπήκαν στο σπίτι το βράδυ της Δευτέρας , τους ακινητοποίησαν με τη βία και τους έδεσαν τα χέρια με σύρματα. Μάλιστα οι πληγές είναι ακόμα εμφανείς στα χέρια των ηλικιωμένων.  Ο ένας δράστης δεν δίστασε να αφαιρέσει από την ηλικιωμένη το δαχτυλίδι και το σταυρό που φορούσε.

Την κλώτσησαν γιατί προσπάθησε να αποκαλύψει το πρόσωπο

Έπειτα έδεσαν τα χέρια των δύο ηλικιωμένων με σύρματα και το πόδι τους στην καρέκλα. Καθ'όλη τη διάρκεια της ληστείας οι δράστες δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα. Μάλιστα όταν η ηλικιωμένη προσπάθησε να αποκαλύψει το πρόσωπο του δράστη την κλώτσησαν και την χτύπησαν.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Ζήτησε βοήθεια μέσω τάμπλετ!

Όταν πλέον αφαίρεσαν από το σπίτι χρήματα και κοσμήματα εξαφανίστηκαν και η ηλικιωμένη -που ευτυχώς ξέρει ακόμα και να χειρίζεται υπολογιστές- κατάφερε να ανοίξει το τάμπλετ στέλνοντας μήνυμα με το οποίο ζητούσε βοήθεια. Στη συνέχεια επικοινώνησε με την αδερφή της στην Αυστραλία στην οποία αφηγήθηκε με τρόμο όσα της συνέβησαν.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Βίντεο- Φωτογραφίες : Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News