Κρήτη

Τους έδεσαν & προσπάθησαν να τους σκοτώσουν με υγραέριο(pics)

Έναν εφιάλτη έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι στην Κρήτη. Κουκουλοφόροι τους έδεσαν, τους χτύπησαν και προσπάθησαν να τους σκοτώσουν με υγραέριο.

Έναν απίστευτο εφιάλτη που μόνο στις ταινίες τρόμου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει, βίωσαν ζευγάρι ηλικιωμένων ηλικίας 88 και 81 ετών στο χωριό στο Φουρνέ Χανίων. Όχι μόνο τους έδεσαν τα χέρια για να τους ληστέψουν, αλλά και όπως υποστηρίζει το ηλικιωμένο ζευγάρι οι δράστες άνοιξαν το υγραέριο για να πεθάνουν από ασφυξία.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε τρομοκρατημένη η ηλικιωμένη γυναίκα στο neakriti.gr οι δράστες μπήκαν στο σπίτι το βράδυ της Δευτέρας , τους ακινητοποίησαν με τη βία και τους έδεσαν τα χέρια με σύρματα. Μάλιστα οι πληγές είναι ακόμα εμφανείς στα χέρια των ηλικιωμένων.  Ο ένας δράστης δεν δίστασε να αφαιρέσει από την ηλικιωμένη το δαχτυλίδι και το σταυρό που φορούσε.

Στη συνέχεια με γρήγορες κινήσεις πήραν τα 1.100 ευρώ και άλλα κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΔΕΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ

Την κλώτσησαν γιατί προσπάθησε να αποκαλύψει το πρόσωπο

Έπειτα έδεσαν τα χέρια των δύο ηλικιωμένων με σύρματα και το πόδι τους στην καρέκλα. Καθ'όλη τη διάρκεια της ληστείας οι δράστες δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα. Μάλιστα όταν η ηλικιωμένη προσπάθησε να αποκαλύψει το πρόσωπο του δράστη την κλώτσησαν και την χτύπησαν.

Ζήτησε βοήθεια μέσω τάμπλετ!

Όταν πλέον αφαίρεσαν από το σπίτι χρήματα και κοσμήματα εξαφανίστηκαν και η ηλικιωμένη -που ευτυχώς ξέρει ακόμα και να χειρίζεται υπολογιστές- κατάφερε να ανοίξει το τάμπλετ στέλνοντας μήνυμα με το οποίο ζητούσε βοήθεια. Στη συνέχεια επικοινώνησε με την αδερφή της στην Αυστραλία στην οποία αφηγήθηκε με τρόμο όσα της συνέβησαν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και η υπόθεση πλέον διερευνάται από τις αρχές.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια