default-image

''Φαντασιώσεις'' η ανάπτυξη Γ.Σταθάκη

Κρήτη
''Φαντασιώσεις'' η ανάπτυξη Γ.Σταθάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Θα πρέπει να θεμελιωθεί η ιδέα ότι η κυβέρνηση οδήγησε την οικονομία σε σταθεροποίηση και ότι βρισκόμαστε σε φάση ανάκαμψης"  τόνισε από τα Χανιά ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Το θέμα της συνάντησης με τους παραγωγικούς φορείς ήταν η "Σταθεροποίηση και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας: Επενδύσεις, Ενεργειακή Στρατηγική και Επιχειρηματικότητα".

''Στην αγορά δεν εισπράττουμε την αισιοδοξία του Γιώργου Σταθάκη, αντίθετα στριμωχνόμαστε όλο και περισσότερο'' η απάντηση του Μανόλη Αλιφιεράκη προέδρου του  Επιμελητηρίου.

Η επιχειρηματικότητα συρρικνώνεται προσθέτει  και η υπερφορολόγηση οδηγεί σε νέα λουκέτα και απώλεια θέσεων εργασίας.   ''Μακάρι να μπορούσαμε να συμμεριστούμε αυτή του την αισιοδοξία . θα το θάλαμε πολύ, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια σε μία χρονιά που δεν μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς'' επισημαίνει.

Ανυπόστατες οι διαπιστώσεις Γ.Σταθάκη περί ανάπτυξης και αισιοδοξίας, μύθοι και φαντασιώσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα οι θέσεις του επιχειρηματία μέλους του επιμελητηρίου Βαγγέλη Καρκανάκη στο Ράδιο 9,84.

 Κρίσιμη για τον ίδιο η επόμενη διετία καθώς είτε θα αποδεχθούμε την εθνική μας ήττα , είτε θα πάμε μπροστά. Επιχειρηματολογώντας για τα πραγματικά δεδομένα της αγοράς είπε ότι μόλις το τελευταίο δίμηνο 105.000 συναλλασσόμενοι με μπλοκάκια έκλεισαν βιβλία  κι έπεται συνέχεια λόγω της υπερφορολόγησης  τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News