default-image

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 34χρονο συνεταίρο του θύματος

Κρήτη
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 34χρονο συνεταίρο του θύματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού και ψευδορκία, άσκησε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ηρακλείου στον 34χρονο συνεταίρο του θύματος.

Για ανθρωποκτονία από κοινού, αλλά και κατοχή ναρκωτικών κατηγορείται ο 25χρονος από την Αθήνα που παραδόθηκε το πρωί στις αστυνομικές Αρχές των Χανίων.

Το σημείο στο οποίο φέρεται να έγινε ο ξυλοδαρμός.

Η 30χρονη σύντροφος του βασικού κατηγορουμένου κατηγορείται για ψευδορκία, υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 39ΧΡΟΝΟΥ: ΠΩΣ Η ΚΑΜΕΡΑ "ΟΔΗΓΗΣΕ" ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Για τη σύντροφο του 25χρονου, η οποία κατάγεται από την Αθήνα και διέμενε στο Ηράκλειο, η υπόθεση διαχωρίστηκε και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί  για κατοχή ναρκωτικών.

Η επιχείρηση του θύματος.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ανθρωποκτονίας 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την 10.01.2016 σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου (σχετικό το από 10.01.2017 Δελτίο Τύπου).

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι στην ανθρωποκτονία εμπλέκονται δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 25 ετών και μία ακόμα 30χρονη ημεδαπή γυναίκα.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν ενώπιον της Β΄Ανακρίτριας Ηρακλείου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News