default-image

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Μαλεβιζίου

Κρήτη
Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, στο Τσαλικάκι, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Την αιμοδοσία διοργανώνουν ο Δήμος Μαλεβιζίου, το γραφείο Παιδείας, οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Μαλεβιζίου, οι Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών «Αιματοκρήτης», καθώς και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου, τον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Μαλεβιζίου «Μαλβαζία», τον Όμιλο Φιλάθλων Αγίας Μαρίνας, την ενορία Αγίας Μαρίνας και τοπικούς φορείς.   

Σκοπός της δράσης είναι να προωθηθεί το πνεύμα της αιμοδοσίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, γι' αυτό και προσκαλούνται όλοι όσοι μπορούν και θέλουν, να προσφέρουν ένα δώρο ζωής στον συνάνθρωπο, να συμμετάσχουν.

Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη τράπεζα αίματος και ο κάθε αιμοδότης, θα λαμβάνει τη δική του προσωπική κάρτα στην οποία και θα πιστώνεται η φιάλη αίματος που θα προσφέρει.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του ΠαΓΝΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News