Κρήτη

Νεκρός εντοπίστηκε τελικά ο 39χρονος Ιάκωβος, πατέρας ενος παιδιού

Με τον πιο τραγικό τρόπο τέθηκε ο επίλογος στην αναζήτηση του Ιάκωβου Εμμανουήλ, του 39χρονου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην προηγούμενη Πέμπτη στο Ηράκλειο.Απαρηγόρητη η οικογένειά του.

Με τον πιο τραγικό τρόπο τέθηκε ο επίλογος στην αναζήτηση του Ιάκωβου Εμμανουήλ, του 39χρονου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην προηγούμενη Πέμπτη στο Ηράκλειο. Παρά το γεγονός ότι η σύντροφός του είχε κινήσει «γη και ουρανό» για να τον βρει, επικοινωνώντας μέχρι και με τις αρχές, κανένα στοιχεία του δεν είχε εντοπιστεί.

Το πρωί της Τρίτης σε τηλεφωνική επικοινωνία του neakriti.gr με τη σύντροφό του Αναστασία Παϊτέρη ανέφερε κλαίγοντας με λυγμούς ότι ο 39χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια, έχει ζητηθεί ήδη η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. Η ίδια και η οικογένειά του 39χρονου είναι απαρηγόρητη καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Ιάκωβος δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός έξω από τη Ροδιά ενώ είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΩΡΕΣ ΑΩΓΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 39ΧΡΟΝΟ ΙΑΚΩΒΟ

Πήγε σε ραντεβού και χάθηκε

Όπως είχε δηλώσει η σύντροφός του «ο Ιάκωβος είχε συνεννοηθεί να πάει σε ένα ραντεβού ,ενημέρωσε για το θέμα την σπιτονοικοκυρά και εκ τότε τα ίχνη του είχαν χαθεί .Αυτό που γνωρίζαμε είναι ότι θα πήγαινε στο Καβροχώρι. Εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του ,ένα γαλάζιο Peugeot 106. Μετά το ραντεβού τον παίρναμε τηλέφωνο αλλά το κινητό ήταν κλειστό. Ταξίδεψα αμέσως από την Αθήνα στην Κρήτη».

Ο 39χρονος γεννήθηκε και δραστηριοποιείτο στο Ηράκλειο και ήταν πατέρας ενός παιδιού. Τις απαντήσεις στα αίτια θανάτου του 39χρονου θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση ενώ κατάθεση κλήθηκαν να δώσουν τα συγγενικά του πρόσωπα.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια