Κρήτη

Στις φλόγες λεωφορείο με Κρητικούς φαντάρους που εγκλωβίστηκαν

Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο του στρατού που μετέφερε φαντάρους ανάμεσά τους και δύο Κρητικούς με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση .Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr οι φαντάροι εγκλωβίστηκαν στο όχημα.

 Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο του στρατού που μετέφερε φαντάρους ανάμεσά τους και δύο Κρητικούς με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση .

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο λεωφορείο που έκανε τη διαδρομή από Αθήνα προς Ναύπλιο -στο ύψος των διοδίων Σπαθοβουνίου περίπου 70 χιλιόμετρα πριν την πόλη -η οποία ήταν και ο προορισμός καθώς οι στρατιώτες θα λάμβαναν μέρος σε ασκήσεις ΣΠΕΝ.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο πίσω μέρος του λεωφορείο.

Eγκλωβίστηκαν σε λεωφορείο

Στην προσπάθεια τους οι 40 φαντάροι να βγουν από το λεωφορείο εγκλωβίστηκαν σε αυτό καθώς δεν άνοιγε η πόρτα .

Έντρομοι οι φαντάροι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα καταφέρνοντάς το λίγο αργότερα .

΄Αρον άρον έβγαλαν και τα πράγματά τους από το λεωφορείο ενώ περίπου μιάμιση ώρα παρέμειναν εκτός λεωφορείου μέσα στο χιόνι και υπό εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το υπουργείο και το ΓΕΣ το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε άλλο όχημα για να μεταφέρει τους φαντάρους στο στρατόπεδο.

Ρεπορτάζ : Λευτέρης Κουμαντάκης

Σχόλια