default-image

Αποκλείστηκε η Σητεία, κλειστοί δρόμοι σε βορρά και νότο

Κρήτη
Αποκλείστηκε η Σητεία, κλειστοί δρόμοι σε βορρά και νότο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλείστηκε η Σητεία λόγω χιονιά καθώς κλειστοί θα παραμείνουν οι δρόμοι σε βόρειο και νότιο οδικό άξονα. Σύμφωνα με το δήμαρχο Θοδωρή Πατεράκη, τα εκχιονιστικά μηχανήματα σταματούν να επιχειρούν και η αστυνομία απαγορεύει την κίνηση των οχημάτων σε συγκεκριμένους δρόμους, λόγω επικίνδυνου παγετού.

Οι οδηγοί των εκχιονιστικών μηχανημάτων της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Σητείας σταματούν για τη νύχτα, καθώς βρίσκονται πάρα πολλές ώρες στο τιμόνι και αδυνατούν πλέον να συνεχίσουν με ασφάλεια την εργασία τους.

Πιο συγκεκριμένα σταματούν να επιχειρούν τα εκχιονιστικά στο βόρειο οδικό άξονα και απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων στο τμήμα του δρόμου από τη Μαλάβρα έως τη Σκοπή λόγω αυξημένου παγετού.

Τα μηχανήματα θα σταματήσουν να επιχειρούν και στο νότιο οδικό άξονα Ιεράπετρα- Σητεία, στην περιοχή Λιθίνες, που διανοίγουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας τους δρόμους.

Και σε αυτό το σημείο η αστυνομία απαγορεύει τη μετακίνηση οχημάτων έως ότου πιάσουν και πάλι δουλειά τα εκχιονιστικά και καθαρίσουν τους δρόμους.

ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News