default-image

Καταγγελία: Με γρονθοκόπησε ο αντιπρόεδρος ΔΕΠΑΝΑΛ (Ηχητικό)

Κρήτη
Καταγγελία: Με γρονθοκόπησε ο αντιπρόεδρος ΔΕΠΑΝΑΛ (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κατήγγειλε μιλώντας στο Ράδιο984 και τον Γιώργο Σαχίνη, ο γραμματέας του ΕΚΗ και συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Γιάννης Βρέντζος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, στις 23 Δεκεμβρίου, ένας εργαζόμενος της ΔΕΗ έπεσε θύμα υβρεολόγιου και χειροδικίας   από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ και δημοτικό σύμβουλο κ. Νεκτάριο Ανδρεαδάκη.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με τη καταγγελία, όταν ο κ.Ανδρεαδάκης έπεσε «θύμα» μποτιλιαρίσματος στην περιοχή των Καμινίων εξαιτίας του γερανοφόρου οχήματος της ΔΕΔΗΕΕ που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή.

Γρονθοκόπησε υπάλληλο

Όπως καταγγέλλει ο κ.Βρέντζος, ο δημοτικός σύμβουλος εκνευρίστηκε, απαίτησε την απομάκρυνση του συνεργείου της ΔΕΔΗΕΕ και μάλιστα, έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει εναντίον υπαλλήλου. Όπως ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο 984 ο κ.Βρέντζος, ο υπάλληλος «γρονθοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει στα χείλια».

Μάλιστα, ο κκ. Ανδρεαδάκης αποχώρησε από το σημείο αφήνοντας πίσω του τον τραυματία και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να εντοπιστεί.

Ν.Ανδρεαδάκης: Δημιουργία εντυπώσεων

Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με προκατάληψη σε ένα περιστατικό που κανονικά είναι λήξαν με ένα συγγνώμη και ένα μπουκάλι κρασί, έκανε λόγο ο κ. Ανδρεαδάκης μιλώντας στο Ράδιο984 και αρνούμενος την χειροδικία.

«Ψεύδεστε» ήταν ο αντίλογος του Γ.Γ. του ΕΚΗ Γιάννη Βρέντζου που προανήγγειλε την κατάθεση αγωγής κατά του δημοτικού συμβούλου, αν δεν υπάρξει δημόσια συγγνώμη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News