default-image

Ανατροπή στην Δολοφονία πρέσβη: Κίνητρο ήταν η περιουσία του

Κρήτη
Ανατροπή στην Δολοφονία πρέσβη: Κίνητρο ήταν η περιουσία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Αρχές της Βραζιλίας φαίνεται πως εξετάζουν ένα διαφορετικό κίνητρο στη δολοφονία του Ελληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη. Από έγκλημα πάθους μιλούν πλέον ακόμα και για προμελετημένη δολοφονία με κίνητρο την περιουσία του πρέσβη.

 Οι αξιωματούχοι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Φλουμινένσε και το κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας που έχει στείλει η κυβέρνηση στη Βραζιλία πρόκειται να ελέγξουν εξονυχιστικά τα περιουσιακά στοιχεία του Έλληνα πρέσβη, που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Σκοπός των αρχών είναι να αποσαφηνίσουν το κίνητρο των τριών κατηγορουμένων για το έγκλημα. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο διπλωμάτης είχε ασφάλεια ζωής ή είχε κάνει κάποια διαθήκη.

Μάλιστα, τα 80.000 δολάρια που είχε τάξει η Αμοιρίδη στον ανιψιό του εραστή της, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για το έγκλημα ως συνεργός, θα προέρχονταν από τα περιουσιακά στοιχεία του δολοφονηθέντος συζύγου της. Ο συνεργός θα λάμβανε τα 80.000 δολάρια ένα μήνα μετά την ανθρωποκτονία, ενώ όπως κατέθεσε ο ίδιος αν μιλούσε η Αμοιρίδη τον είχε απειλήσει ότι θα τον σκοτώσει.

iefimerida.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News