default-image

Δηλώστε συμμετοχή στον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης

Κρήτη
Δηλώστε συμμετοχή στον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές θα αγωνιστούν για ακόμα μια χρονιά οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης στις 9 Απριλίου 2017.

Ο Μαραθώνιος Κρήτης προσφέρει το καλύτερο πανελλαδικά πλαίσιο παροχών αλλά και με συμβολική συνδρομή, θα τρέξουν σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας μας, στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων Κρήτης.

Η  εκκίνηση  θα είναι από το κέντρο των Χανίων - Δημοτική αγορά και το Ενετικό λιμάνι μέχρι τον Πλατανιά και το ιστορικό Μάλεμε, στον πιστοποιημένο από όλες τις υπερκείμενες αρχές Μαραθώνιο Κρήτης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του «2ου Μαραθώνιου Κρήτης», ο οποίος πρόκειται να διεξαχθεί στις 9 Απριλίου 2017 και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών του Μαραθωνίου για τους δρομείς, καθώς και μία σειρά από άλλες πρωτοβουλίες και αποφάσεις που στόχο έχουν την ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών, φίλαθλων δρομέων αλλά και απλών πολιτών και την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία της 2ης διοργάνωσης του Μαραθωνίου Κρήτης.

? Ξεκίνησαν οι εγγραφές των δρομέων σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες με την συμβολική τιμή συμμετοχής να ξεκίνα από τα 5€ για τα 2,5 χλμ. και να φτάνει για τον Μαραθώνιο δρόμο στα 15€ με πλήθος παροχών και διευκολύνσεών στις διαμονές και στις εσωτερικές και ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των ενδιαφερομένων. Δείτεαναλυτικά παρακάτω τις παροχές συμμετοχής.

Για εγγραφές ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://cretemarathon.gr/gr/eggrafi/on-line-eggrafi

Πλαίσιο παροχών της Ο.Ε. προς τους συμμετέχοντες:

? Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα

? Τεχνικό T-Shirt υψηλής ποιότητας

? Τσάντα πλάτης

? Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία Bib tag της My laps

? Μετάλλιο

? Ηλεκτρονικό δίπλωμα

? Ατομική Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού

? Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, σταθμοί υπηρεσιών, υπηρεσίες - παροχές πριν και μετά τον τερματισμό κλπ.)

? Πλήρης υγειονομική κάλυψη

? Διευκολύνσεις στις διαμονές και στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις

? Μουσικές εκδηλώσεις - τελετή έναρξης - λαμπαδηδρομία, δώρα και εκδηλώσεις χορηγών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης: https://crete-marathon.gr/gr/.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News