default-image

Τζόγαραν εκατοντάδες ευρώ στο πόκερ, αλλά τους συνέλαβαν

Κρήτη
Τζόγαραν εκατοντάδες ευρώ στο πόκερ, αλλά τους συνέλαβαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπαιζαν πόκερ, τζόγαραν εκατοντάδες ευρώ στην τσόχα, αλλά τους έπιασε στα «πράσα» η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, μια παρέα 4 ατόμων, ηλικιών από 31 έως 51 ετών, έστησαν το παιχνίδι σε καφετέρια 40χρονου στο Ηράκλειο, αλλά… τους διέκοψε η Αστυνομία.

Οι 4 άνδρες συνελήθφησαν, ενώ κατασχέθηκαν, τόσο τα 1.300 ευρώ από τα παράνομα κέρδη τους, όσο και 300 μάρκες πονταρίσματος αλλά και η τράπουλα.

Αναλυτικά το Δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, τέσσερα (4) ημεδαποί,  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.300  ευρώ, 300 μάρκες πονταρίσματος και 1 τράπουλα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν, χθες (28.12.2016) μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 51, 41, 40 και 31 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, χθες (28.12.2016) μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Ηράκλειο, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια», ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ο 31χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, τη διενέργεια και διεξαγωγή του απαγορευμένου και τυχερού παιγνίου «POKER», στο οποίο συμμετείχε μαζί με τους τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν:

• Το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου

• 300 μάρκες πονταρίσματος

• 1 τράπουλα

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News