Κρήτη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Του ήρθε Χριστουγεννιάτικη "λυπητερή" 19.900€ για κλήσεις!

Κλήσεις χιλιάδων ευρώ μετά από... 34 χρόνια και συγκεκριμένα ύψους 19.900€ έλαβε επιχειρηματίας όπως κατήγγειλε στο φακό της ΚΡΗΤΗ TV. Πρόκειται μάλιστα για χιλιάδες περιπτώσεις οι οποίες αφορούν πριν το έτος 2007 με εμφανή την οργή των επιχειρηματιών.

Κλήσεις χιλιάδων ευρώ έλαβε ο ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων Κώστας Χατζημηνάς (στη φωτογραφία) ο οποίος κατήγγειλε στο φακό της ΚΡΗΤΗ TV ότι συνολικά τα πρόστιμα αγγίζουν τα 19.900 ευρώ καθώς πρόκειται για κλήσεις από το 1982!

Δείτε τι δήλωσαν οι επιχειρηματίες στην ΚΡΗΤΗ TV

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Κλήσεις χιλιάδων ευρώ μετά από 36 χρόνια έλαβε και ο κ. Ρεπανάκης. Πρόκειται μάλιστα για χιλιάδες περιπτώσεις οι οποίες αφορούν πριν το έτος 2007 οπότε υπήρξε νομοθετική ρύθμιση, σύμφωναμε την οποία τα πρόστιμα βεβαιώνονται στον μισθωτή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

Λαμβάνουν πρόστιμα του ΚΟΚ από το 1980!

«Μας καταστρέφουν».Αυτό υποστηρίζουν επιχειρηματίες στον χώρο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, που λαμβάνουν πρόστιμα του ΚΟΚ από το 1980! Και μπορεί οι παραβάτες του ΚΟΚ να είναι τουρίστες που νοίκιασαν οχήματα για τις διακοπές τους, όμως οι καμπάνες χτυπούν στους Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

40.000 ευρώ είναι τα χρέη για κλήσεις στον κ. Γιώργο Μπαμιεδάκη

ο οποίος αναφέρεται στις κατασχέσεις των τραπεζικών του λογαριασμών.

Ο κλάδος είναι πυρ και μανία, στρέφοντας τα βέλη του εναντίον του δήμου Ηρακλείου οποίος "ξεθάβει" όπως λένε πρόστιμα για να εισπράξει χρήματα από τον εύκολο στόχο, τα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων!

Επιχειρηματίες ψάχνουν παλιά συμβόλαια, με τις καταστάσεις

να είναι τραγελαφικές.

Ζητούν την κατάθεση τροπολογίας

Για το λόγο αυτό, η Ομοσπονδία Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων

ζητά τη κατάθεση τροπολογίας για τη διαγραφή όλων των προστίμων πριν το 2007.Επιστολή προς τη Λότζια απέστειλε το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου θα επιδιώξει σήμερα  ο Σύλλογος

Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών «Κάντια».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΆΛΛΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΛΛΟΣ "ΤΡΩΕΙ" ΚΛΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια