default-image

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για καλό σκοπό, από το Παγκρήτιο!

Κρήτη
Χριστουγεννιάτικο παζάρι για καλό σκοπό, από το Παγκρήτιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατασκευές των ίδιων των παιδιών, bazaar Βιβλίων και παιχνιδιών, γλυκίσματα, δώρα,  και δημιουργίες που έφτιαξαν οι γονείς θα πωλούνται στους πάγκους έναντι ενδεικτικού ποσού σε ένα Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό παζάρι.

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην Πλατεία του Αγίου Τίτου από τις 11:00 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι και διοργανώνεται από το Δημοτικό σχολείου του Παγκρήτιου Εκπαιδευτηρίου.

Το πρωινό του Σαββάτου η πλατεία του Αγίου Τίτου θα πλημμυρίσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ η χορωδία του σχολείου με πολύ αγαπημένα τραγούδια θα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμη πιο γιορτινή!

Μαμάδες του σχολείου θα κάνουν face painting, στις φουφούδες θα ψήνονται λαχταριστά κάστανα, στις κούπες θα αχνίζει ζεστή σοκολάτα και στους πάγκους θα βρείτε ωραίες ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα των αγαπημένων σας.

Στην προσπάθεια των μικρών μαθητών θα συνδράμουν και οι μαθητές του Γυμνασίου, με τα μέλη του 15μελούς να πωλούν τις κατασκευές που δημιούργησαν ειδικά για το παζάρι του δημοτικού.

Στα παζάρι θα λειτουργεί πάγκος, όπου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν στους παρακάτω φορείς:

  • Ζωοδόχος Πηγή
  • Το Σπίτι των Αγγέλων
  • Άγιος Σπυρίδωνας
  • Παιδικά χωριά SOS

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, ας την κάνουμε πράξη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News