default-image

Καταγγελία για Διεύθυνση Μεταφορών: Ευνοούν τους παραβάτες

Κρήτη
Καταγγελία για Διεύθυνση Μεταφορών: Ευνοούν τους παραβάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευθείες βολές από πολίτη με επιχειρηματική ιδιότητα στο χώρο των ιδιωτικών ΚΤΕΟ, κατά της Διεύθυνσης Μεταφορών αλλά και του Μηχανολογικού, για μεροληψία σε διοικητικές πράξεις, ολιγωρία και εφαρμογή των νόμων αλά καρτ, με μια δημόσια επιστολή-καταγγελία.

Ο λόγος για τον κ. Ζαχαρία Δινεράκη, ο οποίος την έγγραφη διαμαρτυρία-καταγγελία τη γνωστοποιεί τόσο στον περιφερειάρχη Κρήτης, όσο και στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών-Επικοινωνιών της Περιφέρειας.

Όπως καταγγέλλει, «εν αγνοία του περιφερειάρχη», υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας, την ώρα που εξαντλούν κάθε αυστηρότητα προς την επιχείρησή του, κωλυσιεργούν στην εφαρμογή του νόμου και σε διαπιστωμένες παραβάσεις, σοβαρότερου χαρακτήρα, για θέματα δημόσιας οδικής ασφάλειας άλλων ομοειδών επιχειρήσεων. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, υποστηρίζει μάλιστα ότι υπάρχουν "παραβάτες" που, με την αδράνεια των υπηρεσιών της Περιφέρειας, επί της ουσίας ευνοούνται επιλεκτικά.

Η δημόσια επιστολή-καταγγελία τού κ. Δινεράκη με τίτλο "Ευνοούμενοι παραβάτες... Το κράτος είμαι εγώ" αναφέρει: «Καταγγελία για ολιγωρία, εσκεμμένη αδιαφορία και εμπαιγμό και από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Κρήτης:

Η Διεύθυνση Μεταφορών, καθώς και η Υπηρεσία Μηχανολογικού Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης, "εν αγνοία του περιφερειάρχη", κωλυσιεργούν εσκεμμένα στην έκδοση σοβαρότατων διοικητικών πράξεων, μεροληπτώντας επιλεκτικά, αγνοώντας επιδεικτικά και προκλητικά τη νομοθεσία, αρνούμενοι ανεξήγητα να διεκπεραιώσουν καταγεγραμμένες από το Μάιο 2016 παρανομίες και παραβάσεις, οι οποίες έχουν διαπιστωθεί και καταγραφεί από την ίδια τους την υπηρεσία και έχουν επιβεβαιωθεί από συναρμόδιες υπηρεσίες, σε θέματα που άπτονται της δημόσιας οδικής ασφάλειας, και όχι μ

Αρνούμενοι προσχηματικά και παρέχοντας με χαρακτηριστική καθυστέρηση τη συνδρομή τους, ακόμη και προς την Αστυνομία, αγνοώντας εντολές πολιτικών τους προϊσταμένων, αυθαιρετούν, εφαρμόζοντας το νόμο επιλεκτικά, με τη δικιά τους ερμηνεία και τα δικά τους ιδιότυπα και κατά περίπτωση κριτήρια (έξι μήνες έγραφα πηγαίνουν κι έρχονται για διόρθωση με αστεία προσχήματα).

Η αδιαφορία, η απάθεια, η ειρωνεία, ο εμπαιγμός, η επιλεκτική και κατά περίπτωση μέχρι του σημείου της εμπάθειας διεκπεραίωση υποθέσεων είναι αδιανόητα στην Ελλάδα του 2016.

Εύλογα δημιουργούνται τα εξής δύο ερωτήματα:

- Υπάρχουν κατηγορίες πολιτών "αρεστών και μη";

- Υπάρχουν στην Ελλάδα του 2016 "ευνοούμενοι... παραβάτες";

Ηράκλειο 7/12/2016

Δινεράκης Κ. Ζαχαρίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News