default-image

Κρήτη: Γιος χτύπησε τον πατέρα του με... ψαλίδι

Κρήτη
Κρήτη: Γιος χτύπησε τον πατέρα του με... ψαλίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιματηρό περιστατικό στον Άγιο Νικόλαο όταν κάτοικος, αλλοδαπός, ήρθε στα χέρια με τον πατέρα του, στο σπίτι τους.

Με τον λόγο να παραμένει άγνωστο, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με τον γιο μάλιστα μη μπορώντας να ελέγξει τα νεύρα και την οργή του να βγάζει ψαλίδι και να επιτίθεται στον πατέρα του.

Αποτέλεσμα ήταν να τον τραυματίσει στην περιοχή του κεφαλιού. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο  όπου και του έγιναν δεκάδες ράμματα με τον ίδιο να αποδεικνύεται συνάμα τυχερός καθώς υπήρξαν και τραύματα κοντά στο μάτι του χωρίς όμως τελικά να κινδυνεύσει να χάσει την όραση του.

Νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Αγίου Νικολάου με την υγεία του να μην διατρέχει κίνδυνο ενώ υπεβλήθη και στις απαραίτητες εξετάσεις.

Όσον αφορά τον γιο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ενδοοικογενειακής βίας, ορίζοντας του τακτική δικάσιμο.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο νεαρός που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας πριν το αιματηρό περιστατικό είχε πέσει στη θάλασσα , τον ανέσυραν άνδρες του λιμενικού, τον μετέφεραν σπίτι και ακολούθηκε ο καβγάς με τον πατέρα του.

Οι δύο άνδρες διατηρούν Κινέζικο εστιατόριο στην καρδιά της πόλης του Αγίου Νικολάου ενώ το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News