default-image

Ομάδες Γονέων από το Δήμο Ιεράπετρας

Κρήτη
Ομάδες Γονέων από το Δήμο Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δήμος Ιεράπετρας συνεχίζει την επιτυχημένη δράση του με τις ομάδες γονέων.

Από το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου  Ιεράπετρας ανακοινώνεται ότι σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης  συνεχίζεται στον Δήμο Ιεράπετρας η Ομάδα Γονέων στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) με θέμα «Ζώντας με παιδιά και εφήβους - ο ρόλος του γονέα».

Η ομάδα απευθύνεται σε γονείς παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου και  συντονίζεται από έμπειρο κλινικό ψυχολόγο, ο οποίος συζητά τις απορίες και τους προβληματισμούς των γονέων για  ζητήματα που αφορούν τις συμπεριφορές των παιδιών και των εφήβων και δίνει  πρακτικές συμβουλές για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο Δημαρχείο Ιεράπετρας,  στην Αίθουσα Συσκέψεων του 1ου ορόφου  (παραπλεύρως της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη») και οι προγραμματισμένες συναντήσεις για το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο  10 και 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 11:00-13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ιεράπετρας και την αρμόδια υπάλληλο, κ. Ηρώ Λαμπράκη Βαρδάκη, τηλ. επικοινωνίας 2842341348

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News