default-image

Υπόθεση Μελίνας: Tα 3 πρόσωπα που "δείχνει" η ΕΔΕ

Κρήτη
Υπόθεση Μελίνας: Tα 3 πρόσωπα που "δείχνει" η ΕΔΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες διαστάσεις στην έρευνα που διεξάγεται για το θάνατο της μικρής Μελίνας μετά από επέμβαση που υποβλήθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, αποκαλύπτει η ΥΠΕ Κρήτης . Επιτίθεται μάλιστα στην  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία υποστήριξε ότι η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), που είχε διαταχθεί από το υπουργείο Υγείας, ολοκληρώθηκε και επιρρίπτει ευθύνες μόνο σε μία νοσηλεύτρια.

Συγκεκριμένα όπως υποστήριξε σήμερα μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και το Γιώργο Σαχίνη η Δυπεάρχης  Ελένη Μαυρομάτη" άλλο η ΕΔΕ που ολοκληρώθηκε και που φωτογράφιζε τουλάχιστον δύο γιατρούς και μία νοσηλεύτρια για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και άλλο το πόρισμα της έρευνας δικαστικά και πειθαρχικά για τα αίτια του θανάτου του παιδιού, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήταν απαράδεκτη η κίνηση της ΠΟΕΔΗΝ ".

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ -ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΕΔΗΝ ΚΑΙ ΜΜΕ

Έρευνα και για το φάρμακο

Ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι η έρευνα εκτείνεται πλέον μέχρι και στην παρτίδα του συγκεκριμένου φαρμάκου που χρησιμοποιήθηκε για την ανάταξη της 4χρονης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ- ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ

ΠΟΕΔΗΝ: Επιρρίπτουν ευθύενς στη νοσηλεύτρια

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ επιχειρείται να μετακυληστούν ευθύνες σε μια νοσηλεύτρια αφού όπως αναφέρεται :

"Η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε επιρρίπτοντας βαρύτατες κατηγορίες (αν είναι δυνατόν) στη Νοσηλεύτρια Αναισθησιολογικού Δ.Β. ότι δήθεν χορήγησε επιπλέον φάρμακα στην ανήλικη και δη ποσότητα 200 gr αδρεναλίνης και 1 mg ατροπίνης, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και εντολή της υπεύθυνης Αναισθησιολόγου .

Με το συγκεκριμένο ψεύτικο και αίολο κατηγορητήριο καλείται αυτές τις ημέρες σε ΑΠΟΛΟΓΙΑ η Νοσηλεύτρια Δ.Β από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να απολογηθεί και να δικασθεί για το πειθαρχικό παράπτωμα της αμέλειας ή ατελούς εκτέλεσης του Υπηρεσιακού καθήκοντος. Ευτυχώς θα εξεταστεί από ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News