default-image

Δ.Βρύσαλης: Στο ίδιο έργο θεατές για την υγεία

Κρήτη
Δ.Βρύσαλης: Στο ίδιο έργο θεατές για την υγεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη διαφωνία του με το Διοικητή του πανεπιστημιακού και τα όσα είπε στο Ράδιο 9,84 αναφορικά με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση του νοσοκομείου, εξέφρασε μιλώντας στο σταθμό, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζόμενων Δημήτρης Βρύσαλης.

'Επιχειρούν να μονιμοποιήσουν τον εργασιακό μεσαίωνα'' είπε.

''Για να φθάσουμε στο αναγκαίο απαιτούνται χιλιάδες προσλήψεις, μόνιμου προσωπικού και όχι συμβασιούχοι '' πρόσθεσε. ''Εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε ρεπό και αναρρωτικές. Ο κόσμος ουσιαστικά πληρώνει αρκετές από τις θέσεις εργασίας στο νοσοκομείο κι εκείνοι μιλούν για προσπάθεια σταθεροποίησης του συστήματος. Λυπάμαι αλλά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές'' επισήμανε.   

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Τασόπουλος είπε στο σταθμό ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των νοσοκομείων αλλά ευτυχής καθώς διορίζεται προσωπικό στα νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι αρχές του 2017 τα δύο νοσοκομεία θα ενισχυθούν με 23 γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό το 2016 αυξήθηκε κατά 21 άτομα και υπογράφηκαν 209 συμβάσεις στους τομείς της καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης.

Αναφορικά με τις συνεχείς εκθέσεις - καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για την εικόνα των νοσοκομείων επισημαίνει ότι άποψη μπορεί να έχει, όχι όμως αυτή να είναι χρωματισμένη καθώς η υγεία δεν έχει χρώματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News