Κρήτη

Ημερήσια απόδραση σε Ασίτες και Πρινιά

Οι Εθελοντικές Ομάδες Τουρισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιούν μια ακόμη εκδρομή για τους δημότες της πόλης, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Ο πρώτος σταθμός της εκδρομής, θα είναι στην κεντρική πλατεία των Κάτω Ασιτών, στην εκκλησία του 16ου αιώνα της Αγίας Παρασκευής. Αμέσως μετά η εκδρομή θα συνεχιστεί στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Γοργολαΐνη και στον μοναδικό φυσικό και ιστορικό χώρο του Εξάρματος. Επόμενη στάση θα είναι οι Άνω Ασίτες, και το αξιόλογο Λαογραφικό Μουσείο του χωριού.

Η εκδρομή θα συνεχιστεί στο χωριό Πρινιάς, με το αξιόλογο ταφικό συγκρότημα των λαξευτών τάφων της αρχαίας Ριζηνίας και αρχαία λαξευτά πατητήρια της περιοχής. Την εκδρομή συμπληρώνει …παραδοσιακό ρακοκάζανο, μεζέδες και καλή παρέα. (To κόστος του γεύματος στο ρακοκάζανο είναι εννέα 9 ευρώ.)

Τόπος συνάντησης και επιβίβασης στο τουριστικό λεωφορείο θα είναι η πλατεία του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου στις 09:30 το πρωί της Κυριακής. Στην εκδρομή ενδείκνυνται  αθλητικά υποδήματα.

Για κρατήσεις και πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή, μπορείτε να τηλεφωνείτε με τους κ. Χάρη Κακουλάκη 6932400733 και Μαρίνα Κρανιωτάκη 6937100083.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια