default-image

Απίστευτο! Δάγκωσε αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει

Κρήτη
Απίστευτο! Δάγκωσε αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο! Προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη δαγκώνοντας αστυνομικό. Άνδρας 39 ετών, ζογκλέρ, αλλοδαπός, από χώρα της κεντρικής Ευρώπης, δάγκωσε αστυνομικό, που προσπάθησε να τον συλλάβει, αφού αρνήθηκε να δηλώσει τα στοιχεία του, το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο των Χανίων.  

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στην οδό Νικηφώρου Φωκά στο κέντρο των Χανίων κατά τη διάρκεια προσαγωγής ενοχλητικού ατόμου, για το οποίο κλήθηκαν οι αστυνομικοί.

Ο 38χρονος ζογκλέρ, αλλοδαπός, χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, βρίσκονταν στη μέση του δρόμου και πραγματοποιούσε διάφορα τρικ και κόλπα προφανώς δεν ήθελε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς και αντιστάθηκε με βρισιές ενώ δαγκώνοντας μάλιστα έναν.

Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ ο αστυνομικός της Ομάδας Δίας, οδηγήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

»Συνελήφθη, σήμερα (03.12.2016) το πρωί, στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 39χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας, κατηγορούμενος για αντίσταση και απείθεια.

Ειδικότερα, σήμερα (03.12.2016) το πρωί σε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο 39χρονος αρνήθηκε να δηλώσει τα στοιχεία του προσπαθώντας να απομακρυνθεί από το σημείο του ελέγχου, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News