default-image

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS: Το Santa Run σας προσέχει!

Κρήτη
Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS: Το Santa Run σας προσέχει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλοι πια ξέρουμε τα ξωτικά του Santa Run!  Τα γλυκύτατα, ζωηρά, πλασματάκια που κάνουν το Santa Run Χανιά πραγματικότητα. Μια ειδική ομάδα των ξωτικών - εθελοντών μας είναι η Red Action Team, η ομάδα που πραγματοποιεί προωθητικές δράσεις για τη μεγάλη μέρα, αλλά και για το μεγάλο μήνυμα του Santa Run, την αλληλεγγύη.

Φέτος, επιφυλάσσει στους συμπολίτες μας μια σειρά δράσεις - έκπληξη που προωθούν το πνεύμα του Santa Run Χανιά και πέρα από τη μέρα του Santa Run ή την περίοδο των Χριστουγέννων και επιδιώκουν, αφενός, τη χαρά, αφετέρου, την κοινωνική ευαισθητοποίηση σε περισσότερους τομείς.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, η Red Action Team, με τη συνεργασία του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή», συνδύασαν την αγαπημένη βόλτα στα κλαμπ της πόλης μας με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο στόχος των ξωτικών να γνωστοποιήσουν το επερχόμενο Santa Run Χανιά, στις 26 Δεκεμβρίου, στους συμπολίτες μας και να τους διασκεδάσουν, όπως μόνο αυτά ξέρουν, εμπλουτίστηκε.

Η «Θετική Φωνή» τα προμήθευσε με προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό και έτσι, αντί μπαλόνια και γλειφιτζούρια μοίρασαν και τον τρόπο να προφυλαχθούμε από το Aids: γνώση και δράση.

Εις το επανιδείν και ανυπομονείτε και για τις άλλες δράσεις μας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News