Κρήτη

Οι 28 πνιγμοί φέρνουν... Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης!

Με σύνθημα «Όλα τα παιδιά μαθαίνουν και αγαπούν την κολύμβηση», ο διευθυντής του Anissa Beach Hotel & Village στον Ανισσαρά Χερσονήσου, κ. Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς, να προτρέψουν τα παιδιά τους να ξεκινήσουν μαθήματα κολύμβησης!

Κάθε σαββατοκύριακο, λοιπόν, αρχής γενομένης από το ερχόμενο στις 3/12/16 και για όλο το χειμώνα θα παραδίδονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα κολύμβησης στο χώρο της θερμαινόμενης πισίνας μας από επαγγελματία εκπαιδεύτρια, πρωταθλήτρια κολύμβησης με πανελλήνιες διακρίσεις και κατόχου τίτλων:

- ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (τετραετούς κύκλου σπουδών),

- Bachelor SPORTS  IN PHYSICAL EDUCATION

- Birthlight Level 1 Baby Swimming

- Aqua Aerobic Instructor

- ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ, με προϋπηρεσία προπονήτριας και πρωταθλήτριας στον Ναυτικό Όμιλο Ηρακλείου, Personal Swimming Instructor & Swimming Coach at the American Community School, Abu Dhabi, Swimming & Aqua Aerobics Instructor, Gymnasium Gym και Officer/Head of Swimming Admin, στην οργανωτική επιτροπή Ολυμπιακών και παραολυμπιακών Αγώνων.

Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την επίβλεψη και με την βοήθεια επαγγελματία, διπλωματούχου και έμπειρου ναυαγοσώστη, κατόχου τίτλων:

- Σχολής Ναυαγοσωστών ΠΟΣΕΙΔΩΝ

- Αυτοδυτών/ Ναυαγοσωστών

- Εθελοντών Σαμαριτών Διασωστών/Ναυαγοσωστών

Όλα τα παιδιά από 4 χρονών είναι ευπρόσδεκτα, να ξεκινήσουν την εκπαίδευση τους, κατόπιν συνεννόησης με την εκπαιδεύτρια μας κ. Κορίνα Χναρά στο τηλ.: 6989 762961 ή με τον ναυαγοσώστη μας κ. Πλουμίδη Νίκο στο τηλ. 6985/578.187.

Θα χαρούμε να ακούσουμε παιδικές φωνές στο χώρο μας και ταυτόχρονα να νιώσουμε την σιγουριά που ευελπιστούμε να αποκομίσουν όλοι οι συμμετέχοντες ήδη στις επόμενες καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, στις πανέμορφες κρητικές παραλίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια