default-image

Αυξημένο επίδομα θέρμανσης για το Δήμο Οροπεδίου

Κρήτη
Αυξημένο επίδομα θέρμανσης για το Δήμο Οροπεδίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στο Υπουργείο Οικονομικών μεταξύ της Υφυπουργού Οικονομικών κ. Κατερίνας Παπανάτσιου και του Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλη Θραψανιώτη.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης  έθεσε το θέμα του επιδόματος  θέρμανσης των ορεινών Δήμων της Κρήτης που παρά τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και τις μεγάλες ανάγκες σε πετρέλαιο θέρμανσης εντάσσονται στην ίδια χαμηλή κατηγορία με το υπόλοιπο νησί, με ιδιαίτερη αναφορά στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και Ανωγείων.

Έθεσε επίσης το θέμα της παραχώρησης των Ειρηνοδικείων  Αγίου Νικολάου και Τζερμιάδων καθώς και του κτιρίου του ΕΟΜΜΕΧ για τις ανάγκες της ΑΣΤΕΚ.

Η Υφυπουργός διαβεβαίωσε  τον κ. Θραψανιώτη για την άμεση μεταβολή της  κλιματικής ζώνης του Δήμου Οροπεδίου από Δ σε Γ έτσι ώστε να χορηγηθεί αυξημένο το επίδομα θέρμανσης στους κάτοικους της περιοχής.

 Η Υφυπουργός τόνισε επίσης ότι βλέπει θετικά το θέμα της παραχώρησης των Ειρηνοδικείων και του κτιρίου του ΕΟΜΜΕΧ,  η οποία θα δρομολογηθεί   αμέσως μετά την καταγραφή  τους από την Κτηματική Υπηρεσία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News