default-image

Ταινίες, από όλο τον κόσμο, «ταξιδεύουν» στην Κρήτη

Κρήτη
Ταινίες, από όλο τον κόσμο, «ταξιδεύουν» στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους, από όλο τον κόσμο, θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει το κοινό της Κρήτης, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Το Chania Film Festival (CFF), φέρνει το «Tres Court» και στην Κρήτη, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των διεθνών συνεργασιών του το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, το οποίο προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης αποκλειστικής συνεργασίας για την εκπροσώπηση του Γαλλικού Φεστιβάλ πολύ μικρού μήκους ταινιών «Tres Court».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Φεστιβάλ, με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων εντάσσεται σε ένα διεθνές δίκτυο 80 πόλεων και 28 χωρών.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση του το Tres Court:

«3 λεπτά που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμo, αυτό προσφέρει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tres Court. Κάθε Ιούνιο, το Tres Court φωτίζει τις οθόνες περισσοτέρων από 80 πόλεων σε 28 χώρες, ταυτόχρονα.

Για την 19η έκδοση που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 18 Ιουνίου του 2017 (αλλά και για τα επόμενα χρόνια), το Tres Court είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων στο δίκτυό της, και μέσα από αυτό τέσσερις ελληνικές πόλεις: τα Χανιά, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο. Όλη την Κρήτη!

Χάρη στο ChaniafilmFestival, ένα ευρύτερο κοινό, αυτό της Κρήτης θα ανακαλύψει τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβει μέρος σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας Δημόσιας επιλογής!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News