Κρήτη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ισχυρός επενδυτής αλλάζει τα δεδομένα στην Παγκρήτια

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η έγκριση από την Τράπεζα της Ελλάδος και οι επίσημες ανακοινώσεις που θα επικυρώνουν την είδηση "βόμβα" στον τραπεζικό χώρο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr ένας από τους κορυφαίους ομίλους αναλαμβάνει να επενδύσει στην τράπεζα.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η έγκριση από την Τράπεζα της Ελλάδος και οι επίσημες ανακοινώσεις που θα επικυρώνουν την είδηση "βόμβα" στον τραπεζικό χώρο και ειδικότερα σε αυτό τον Συνεταιριστικών τραπεζών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr η Παγκρήτια Συνεταιριστική τράπεζα μπαίνει σε νέα αναπτυξιακή τροχιά αφήνοντας πίσω της κάθε ερωτηματικό για το μέλλον αφού ένας από τους κορυφαίους και ισχυρότερους ελληνικούς επενδυτικούς ομίλους με πολύχρονη εμπειρία στα χρηματοοικονομικά και παγκόσμια εμβέλεια είναι το σχήμα που αναλαμβάνει να επενδύσει σε πρώτη φάση περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για να στηρίξει την ανάπτυξη της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορείς ο επενδυτής αυτός φαίνεται να έχει καταλήξει και στο χρηματοοικονομικό σχήμα το οποίο θα αναλάβει να "τρέξει" τις διαδικασίες στην Παγκρήτια Συνεταιριστική, το Δ.Σ της οποία έχει έλθει σε απόλυτη συμφωνία μαζί του ακόμη και για το νέο διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει τις τύχες της Συνεταιριστικής τράπεζας. Η πληροφορία που μέχρι και αυτές τις ώρες διαφυλάττεται ως "κόρη οφθαλμού" έχει δημιουργήσει ήδη ένα θετικό κλίμα στη χρηματοοικονομική αγορά καθώς κορυφαίοι τραπεζικοί αναλυτές και σύμβουλοι επενδύσεων θεωρούν ότι η ισχυρότερη μέχρι σήμερα Συνεταιριστική τράπεζα της χώρας, η Παγκρήτια, με την παρουσία του εν λόγω επενδυτή μπαίνει πλέον σε τροχιά απογείωσης ανοίγοντας τη "βεντάλια" των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της.

Για την ώρα το πλήρες σχέδιο και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο εγχείρημα στην Παγκρήτια Συνεταιριστική τράπεζα παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό αφού η τελική συμφωνία που επετεύχθη πριν δύο ημέρες τελεί υπό την έγκριση της Τραπέζης Ελλάδος.

Ρεπορτάζ : Γιώργος Σαχίνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια