Κρήτη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δολοφονία 32χρονου: "Το όπλο ήταν από την Κρήτη" (video)

Νέες διαστάσεις παίρνει καθημερινά η υπόθεση δολοφονίας του 32χρονου Κρητικού ομογενή που κατοικούσε στη Γερμανία. Ο δικηγόρος του καθ'ομολογίαn δράστη υποστηρίζει ότι το όπλο ήταν από την Κρήτη και αποκαλύπτει γιατί το φύλαγε ο δράστης. Υποστηρίζει μάλιστα ότι θέλησε να τον τιμωρήσει και ότι το ζεύγος είχε προβλήματα. Οργή από πλευράς της οικογένειας του άτυχου Κρητικού.

Νέες διαστάσεις παίρνει καθημερινά η υπόθεση δολοφονίας του 32χρονου Κρητικού ομογενή που κατοικούσε στη Γερμανία, καθώς η απολογία του φυσικού δράστη κρύβει όλο και περισσότερα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση.

Αυτή τη φορά σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του 28χρονου αφήνεται να εννοηθεί ότι το  θύμα και η σύζυγός του (που κατηγορείται ότι βρίσκεται μαζί με τον 28χρονο «πίσω» από τη δολοφονία) είχαν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και ότι οι εικόνες που αντίκρισε ο 28χρονος «όπλισαν» το χέρι του.

«Το όπλο ήταν από την Κρήτη»

Σύμφωνα πάντα με το Γιώργο Βλαχόπουλο, δικηγόρο του 28χρονου καθ'ομολογίαν δράστη που μίλησε στο neakriti.gr « ο πελάτης μου ήταν ήρεμος άνθρωπος και δεν είχε καμία εκρηκτικότητα μέχρι στιγμής. Ερωτεύτηκε  τη σύζυγο του θύματος καθώς πάνω από 3χρόνια έμεναν όλοι κάτω από την ίδια στέγη πάντα σε φιλικό επίπεδο, αφού δεν είχε βρει σπίτι. Τα όπλο με το οποίο έγινε η πράξη, ήταν του θύματος και το είχε φέρει από την Κρήτη. Το φύλαγε ο πελάτης μου γιατί φοβόταν να το αφήσει στα χέρια του θύματος».

«Θέλησε να τον τιμωρήσει»

Όσο για τα όσα έχουν ακουστεί περί ύπαρξης δεύτερου όπλου, ο δικηγόρος του 28χρονου διαψεύδει όσα ειπώθηκαν σημειώνοντας «υπάρχουν δύο όπλα αλλά από λάθος στη διαδικασία της μετάφρασης κάποιοι κατάλαβαν ότι  χρησιμοποιήθηκαν δύο όπλα. Ένα χρησιμοποιήθηκε, με 11 σφαίρες .Ο πελάτης μου θέλησε να τιμωρήσει όπως πίστεψε το θύμα για όλες τις πράξεις στις οποίες είχε προβεί».

Μάλιστα στην απολογία του 28χρονου αφήνεται να εννοηθεί ότι η ερωμένη του και σύζυγος του θύματος δεν είχε μόνο μια εξωσυζυγική σχέση. Το neakriti.gr αναζήτησε τον/τη δικηγόρο της συζύγου του άτυχου Κρητικού η οποία κατηγορείται ότι σχεδίασε το έγκλημα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οργισμένη η οικογένεια του θύματος

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η οικογένεια του 32χρονου Αντώνη Χριστοφάκη τις εξελίξεις από την Κρήτη, αφού όπως λέει επρόκειτο για μια εν ψυχρώ δολοφονία, θεωρώντας ψεύτικους τους ισχυρισμούς και ό,τι άλλο έχει ειπωθεί από τους δικηγόρους για το άγριο φονικό και πιστεύει ότι γίνεται προσπάθεια να δικαιολογήσουν την πράξη του δράστη. Μάλιστα η αγωνία κορυφώνεται για το πώς θα μπορέσουν τα μέλη της οικογένειας να αναλάβουν τη φροντίδα του 6χρονου κοριτσιού του ζεύγους που παραμένει στη Γερμανία, αφού απαιτείται συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο δράστης κρατείται και θα μεταφερθεί σε φυλακές της Αυστρίας όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες από το Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο του Innsbruck, αντιμετωπίζοντας ποινή κάθειρξης από 10χρόνια έως ισόβια. Παράλληλα δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια να εκτίσει την ποινή αργότερα στην Ελλάδα, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια