default-image

Ιεράπετρα: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Αγροτικό Σύλλογο

Κρήτη
Ιεράπετρα: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Αγροτικό Σύλλογο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μικρή συμμετοχή, δείγμα της παραίτησης του αγροτικού κόσμου από τους αγώνες και τις διεκδικήσεις, έγιναν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Φυτικής παραγωγής Ιεράπετρας.

Μετά τις αρχαιρεσίες και το κλείσιμο της κάλπης παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου κ. Πεχλιβάνη, η καταμέτρηση των ψήφων είχε τα εξής αποτελέσματα:

Εγγεγραμμένα μέλη: 655. Τακτοποιημένοι: 229. Ψήφισαν: 122.

Διοικητικό Συμβούλιο

Ελεγκτικό Συμβούλιο

Εκπρόσωποι για Ομοσπονδία Κρήτης

Ο κ. Μανόλης Μιχαλάκης ο οποίος πήρε τις περισσότερες ψήφους των συναδέλφων του αγροτών, μιλώντας στη «Νέα Κρήτη», ευχαρίστησε τους αγρότες και τις αγρότισσες, που ήρθαν να ψηφίσουν στηρίζοντας το σύλλογο, καλώντας και εκείνους που για διάφορους λόγους δεν ήρθαν να ψηφίσουν, να πλησιάσουν και να αγκαλιάσουν τον αγροτικό τους σύλλογο, οι συνεδριάσεις του οποίου είναι ανοικτές για να θέσουν ζητήματα και προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Τέλος μας είπε ότι δεν θα αφήσει να περάσει ούτε μια μέρα ανεκμετάλλευτη και ότι θα συγκαλέσει άμεσα την πρώτη συνεδρίαση. προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News