Κρήτη

Νεκρός ο 52χρονος θύμα τροχαίου στις Βούτες

Οδυνηρές είναι οι εξελίξεις σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις Βούτες Ηρακλείου.

Οδυνηρές είναι οι εξελίξεις σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μετά από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων το απόγευμα της Κυριακής στις Βούτες.

Ο 52χρονος άντρας ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος και για τον οποίο άνοιξε εκτάκτως η ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ δεν άντεξε και κατέληξε στα τραύματα του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο είναι τελικά τρεις. Πρόκειται για μία γυναίκα, ένα κορίτσι και έναν ακόμα άντρα.

Ο 52χρονος ήταν οδηγός στο ένα αυτοκίνητο, η 51χρονη γυναίκα ήταν συζυγός του και έχει τραυμαστεί στα πλευρά. Τα τραύματα του 52χρονου ήταν ιδιαιτέρως βαριά εξ αρχής και εξαιτίας αυτών υπέστη ανακοπή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του ΠΑΓΝΗ για ανάταξη, ο άντρας υπέκυψε στα τραύματα του.

Το 14χρονο κορίτσι είναι παιδί του άτυχου ζεύγους και φέρει μικρή κάκωση στον κρόταφο. Απαραίτητη κρίνεται η μεταφορά της στην Παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Στο άλλο όχημα επέβαινε μόνο ο οδηγός. Ο 34χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στο θώρακα, το μηρό και τη λεκάνη και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΤΕΣ

Σχόλια