default-image

Το χαμένο κλειδί οδήγησε στο δολοφόνο του 32χρονου Κρητικού (video)

Κρήτη
Το χαμένο κλειδί οδήγησε στο δολοφόνο του 32χρονου Κρητικού (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κλειδί του αυτοκινήτου του 28χρονου που βρέθηκε πεσμένο κοντά στο πτώμα του άτυχου Κρητικού ξετύλιξε το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος και οδήγησε τους αστυνομικούς στο κατώφλι του σπιτιού του καθ' ομολογίαν δράστη, όπως αποκάλυψαν το βράδυ της Παρασκευής  σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι των Αυστριακών και γερμανικών Αρχών που συνεργάστηκαν στις έρευνες.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_zz6butrw/

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους σατανικούς εραστές που οργάνωσαν και εκτέλεσαν από κοινού, όπως όλα δείχνουν, το σχέδιο δολοφονίας του 32χρονου Αντώνη Χριστοφάκη καθώς σύμφωνα με τον συνήγορο του 28χρονου μάγειρα, από το περιεχόμενο της δικογραφίας προκύπτει πως, αν και προσπάθησε στην απολογία του να καλύψει τη Γερμανίδα «μαύρη χήρα»,  η ίδια ήταν παρούσα και εξίσου υπεύθυνη για την εκτέλεση του συζύγου της.

Οι κατηγορούμενοι δράστες, φαίνεται ότι παρέσυραν με δόλιο τρόπο τον άτυχο Αντώνη Χριστοφάκη στα σύνορα Αυστρίας - Γερμανίας με πρόσχημα κάποια συναλλαγή και τον εκτέλεσαν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του. Αν και ο 28χρονος ήταν εκείνος που άδειασε τη γεμιστήρα που πιστολιού πάνω στο θύμα, η 26χρονη Αλεξάνδρα φαίνεται να είχε ενεργό ρόλο στην εξόντωση του νεαρού κρητικού.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ 32ΧΡΟΝΟ

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος, σύμφωνα με το συνήγορο του ολοκλήρωσε σήμερα την απολογία του και εμφανίζεται πλέον συντετριμμένος για το έγκλημα που διέπραξε σκοτώνοντας τον καλύτερο του φίλο, ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του.

Εξαφάνισε όλα τα προσωπικά έγγραφα

Η σατανική χήρα φαίνεται να είχε προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο . Αφενός έχει εξαφανίσει όλα τα προσωπικά έγγραφα του Αντώνη Χριστοφάκη με συνέπεια ο αδελφός του Αλέκος που βρίσκεται στη Γερμανία να ανεβαίνει ένα Γολγοθά για να μπορέσει να παραλάβει τη σορό του και να τη μεταφέρει στο Σίβα για το τελευταίο αντίο από την οικογένεια του.

Τραγική φιγούρα η 6χρονη κόρη

Αφετέρου είχε προετοιμάσει εξουσιοδότηση για την ανάληψη της επιμέλειας της κόρης του ζευγαριού από την αδελφή της. Η 6χρονη Μαρία εξελίσσεται στην πιο τραγική φιγούρα πίσω από το στυγερό έγκλημα καθώς η οικογένεια Χριστοφάκη καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να αναλάβει την κηδεμονία της.

Ρεπορτάζ : Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News