default-image

"Αστυνομικοί" από το Μαρούσι εξαπατούν τηλεφωνικά Κρητικούς

Κρήτη
"Αστυνομικοί" από το Μαρούσι εξαπατούν τηλεφωνικά Κρητικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης να μην έχουν τέλος και στην Κρήτη, ένα νέο «κύμα» τηλεφωνικών απατών έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες, με τους δράστες - αυτή τη φορά - να προσποιούνται τους... αστυνομικούς από το Μαρούσι.

Ήδη έχουν καταγραφεί αρκετές απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης των πολιτών από δράστες που τηλεφωνούν προσποιούμενοι τους «αστυνομικούς από το Μαρούσι» και  ενημερώνουν τους ανυποψίαστους πολίτες ότι κατά τη διερεύνηση υπόθεσης προέκυψε με βεβαιότητα ότι αποτελούν στόχο κλοπής.

Μάλιστα, τους ζητούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα και τα κοσμήματα τους, προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι τους αστυνομικός για να τα μεταφέρει προς «φύλαξη» στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ τους προτρέπουν, μέχρι τη μετάβαση του αστυνομικού, να αποκρύψουν τα χρήματα και τα κοσμήματα σε διάφορα σημεία του σπιτιού τους (συνήθως στον καταψύκτη).  

Η Αστυνομία, με ανακοίνωσή της, παρακαλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε κάθε περίπτωση να ενημερώνουν αμέσως την Αστυνομία καλώντας το 100.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News