Κρήτη

Στα δικαστήρια "θερμόαιμος"που θέλησε να βιάσει κοπέλα

Σιδεροδέσμιος οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου ο 25χρονος .Κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει 30χρονη στις τουαλέτες καφετέριας στο Ηράκλειο και μάλιστα- μεσημέρι.

Mε την κατηγορία της απόπειρας βιασμού οδηγήθηκε το πρωί στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο 25χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει 30χρονη στις τουαλέτες καφετέριας στο Ηράκλειο και μάλιστα- μεσημέρι. Ο νεαρός οδηγήθηκε στα δικαστήρια φορώντας χειροπέδες και απολογήθηκε για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και σοκάρισαν όχι μόνο την άτυχη κοπέλα, αλλά και όσους άκουσαν και διάβασαν την είδηση.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο.

Η υπόθεση προκάλεσε σοκ αφού το περιστατικό εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα σε καφετέρια του Ηρακλείου, όταν οι θαμώνες άκουσαν φωνές μιας νεαρής κοπέλας να καλεί σε βοήθεια από τις τουαλέτες του καταστήματος!

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ

Έτρεξαν αμέσως εκεί και διαπίστωσαν ότι ένας νεαρός άνδρας ,σύμφωνα με  τις κατηγορείς, προσπαθούσε να έρθει σωματική επαφή με την κοπέλα, η οποία συνέχιζε πανικόβλητη να καλεί σε βοήθεια.

Οι θαμώνες της καφετέριας έπιασαν τον «θερμόαιμο» 25χρονο και κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν επιτόπου και τον συνέλαβαν. Μάλιστα θεωρείται "γνωστός" στις αρχές.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια