Κρήτη

Ομάδα εποπτείας κοινωνικών λειτουργών από το ΤΕΙ Κρήτης

Ομάδα εποπτείας των επαγγελματιών κοινωνικών λειτουργών που στελεχώνουν τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Ομάδα εποπτείας των επαγγελματιών κοινωνικών λειτουργών που στελεχώνουν τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου διοργανώνουν το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Κρήτης.

Σκοπός της ομάδας είναι να παρέχει ένα ασφαλές πλαίσιο υποστήριξης σε  προβλήματα που συναντά ο κάθε επαγγελματίας στην καθημερινή κλινική πρακτική. Μεταξύ των ειδικών στόχων της ομάδας είναι η συναισθηματική έκφραση και διαχείριση προσωπικών δυσκολιών που διακινεί στον επαγγελματία η εξυπηρέτηση δύσκολων περιπτώσεων, η πρόληψη του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης καθώς και η ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη διαχείριση επαγγελματικών και προσωπικών καταστάσεων. Η ομάδα αποσκοπεί στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας καθώς και στη διευκόλυνση της επαγγελματικής ζωής των επαγγελματιών.

Οι συναντήσεις της ομάδας που έχουν προγραμματιστεί εντός του 2016, θα πραγματοποιηθούν στις 16 Νοεμβρίου και στις 30 Νοεμβρίου, στις 12.00-14.00, στο αμφιθέατρο του νέου κτηρίου της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) του ΤΕΙ Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Τις συναντήσεις θα συντονίσει η κ. Μαρία Αλατζόγλου, ψυχολόγος, με εκπαίδευςη στη συστημική, γνωσιακή και ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία ομάδας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατά τις εργάσιμες έως την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες:  

Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας

Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, ΤΕΙ Κρήτης

Τηλ. 2810 379516 - 379518 - 379528

Σχόλια