default-image

Οργανωμένο σχέδιο για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας

Κρήτη
Οργανωμένο σχέδιο για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αναγκαιότητα ύπαρξης ενός οργανωμένου σχεδίου στήριξης της επιχειρηματικότητας, αλλά και στη "Συμφωνία Αλήθειας" του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία αποτελεί ένα διαμορφωμένο πλάνο δράσης για το επιχειρείν μακριά από αυτοσχεδιασμούς και σπασμωδικές κινήσεις, αναφέρθηκε ο Ηρακλειώτης γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης από τα εγκαίνια της πρώτης "Πελοπόννησος Expo".

«Επίκεντρο της έκθεσης αποτελούν ο αγροδιατροφικός τομέας και ο τομέας του τουρισμού. Τομείς που αποτελούν κινητήριο δύναμη τόσο της τοπικής όσο και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα και βρίσκονται ψηλά στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

»Η προβολή και ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων και η ενίσχυση του τουρισμού μέσα από οργανωμένες δράσεις σαν κι αυτή θα συμβάλουν άμεσα στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

»Βέβαια, για την επίτευξη των στόχων αυτών χρειάζεται ένα συγκεκριμένο και υπολογισμένο σχέδιο, και πρωτίστως η αμέριστη στήριξη της κεντρικής εξουσίας προς τους επιχειρηματίες και τα επιμελητήρια της χώρας. Τέτοιες πρωτοβουλίες κατέχουν ξεχωριστή θέση στη "Συμφωνία Αλήθειας" του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία αποτελεί ένα διαμορφωμένο πλάνο δράσης μακριά από αυτοσχεδιασμούς και σπασμωδικές κινήσεις.

»Σας συγχαίρω και πάλι για την εξαιρετική πρωτοβουλία σας και εύχομαι από καρδιάς η πρώτη "Πελοπόννησος Expo" να γίνει ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς του ελληνικού επιχειρείν και κινητήριος δύναμη της τοπικής ανάπτυξης», επισήμανε στο χαιρετισμό που απηύθυνε στα εγκαίνια της έκθεσης ο κ. Αυγενάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News