default-image

Τραγικός επίλογος για τον άνδρα που έπεσε από δέντρο

Κρήτη
Τραγικός επίλογος για τον άνδρα που έπεσε από δέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό επίλογο τελικά είχαν οι αγροτικές εργασίες για έναν άνδρα από το Λασίθι . Ο άτυχος άνδρας (50-60 ετών) που έπεσε από δέντρο μεταφέρθηκε πρώτα στο ΠΑΓΝΗ και από εκεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων όπου όμως σύμφωνα με τους γιατρούς κατέληξε.

Απαρηγόρητοι είναι οι δικοί του άνθρωποι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μια κατά τα άλλα συνηθισμένη μέρα που ο άνδρας δούλευε στο χωράφι, θα  κατέληγε στην εντατική ενός νοσοκομείου και τελικά θα οδηγούσε στο θάνατό του.

Αρχικά μάλιστα παρά τα πολύ σοβαρά του τραύματα, έδειχνε σημάδια βελτίωσης που όμως όπως απεδείχθη ήταν μόνο προσωρινά. Ο άτυχος άνδρας πάλεψε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΝ "ΕΣΤΕΙΛΕ" ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Από το Λασίθι στα Χανιά για ενα κρεβάτι στη ΜΕΘ

Σύμφωνα με το διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων κ.Αρχοντάκη που μίλησε στο neakriti.gr " ο ασθενής δεν τα κατάφερε και τελικά κατέληξε. Έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια. Δεν γνωρίζω όμως την τελική αιτία θανάτου».

Η υπόθεση του άτυχου άνδρα που μεταφέρθηκε από το Λασίθι στο Ηράκλειο και από εκεί στα Χανιά, έφερε στο προσκήνιο τις ελλείψεις στις ΜΕΘ του νησιού αφού αναζητείτο απεγνωσμένα ένα κρεβάτι για να νοσηλευτεί.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Οι μονάδες στο Ηράκλειο είχαν "φουλάρει" με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν απεριόριστα ασθενείς και οι οικογένειές τους που έπρεπε να διασχίσουν την μια μεριά της Κρήτης εως την άλλη για ενα κρεβάτι σε εντατική.

Όπως έχει γράψει το neakriti.gr στο Βενιζέλειο από τα 11 κρεβάτια στη ΜΕΘ λειτουργούν τα 9, ενώ στο ΠΑΓΝΗ από τα 13 είναι ανοιχτά τα 10 .

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News