default-image

Μητέρα με 2 παιδιά χτυπήθηκαν από αγροτικό κοντά σε σχολείο

Κρήτη
Μητέρα με 2 παιδιά χτυπήθηκαν από αγροτικό κοντά σε σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον χάρο με τα μάτια της σε κλάσματα του δευτερολέπτου είδε μία μητέρα με τα δύο της παιδιά στην πόλη του Ηρακλείου,  όταν αγροτικό αυτοκίνητο σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η κ. Μαρία στο neakriti.gr,  ξέφυγε από την πορεία του,  χτυπώντας τους την ώρα  που είχαν προλάβει και είχαν μπει μέσα στο αυτοκίνητό τους και ενώ αυτό ήταν σταματημένο σε κάθετο δρόμο.

Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Το ατύχημα σημειώθηκε συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη στις 3.10 το μεσημέρι, με αγροτικό αυτοκίνητο να κινείται στην Οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και πολύ κοντά στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, απ' όπου μόλις είχαν σχολάσει τα παιδιά.

"Τη γλιτώσαμε φτηνά, πραγματικά, μόνο με κάποιους δικούς μου μυϊκούς πόνους στη μέση... Ναι, το σοκ ήταν μεγάλο και ακόμα μεγαλύτερο όταν αντίκρυσα την αδιαφορία της τροχαίας για τη δημόσια ασφάλεια. Γι' αυτό και είμαι αποφασισμένη να μην το αφήσω έτσι.." δηλώνει η μητέρα, Μ.Β, εμφανώς σοκαρισμένη μέχρι και σήμερα .

Για δημόσιο κίνδυνο κάνει λόγο η οικογένεια, με τη μητέρα από την πλευρά της να κάνει επιτακτικά   λόγο  για  αδιαφορία από πλευράς τροχαίας, ζητώντας να γίνουν πιο αυστηρά τα πρόστιμα που επιβάλονται  σε τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις.

"Κλήθηκε άμεσα η τροχαία και διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου δεν διαθέτει δίπλωμα και  όπως δηλώνουν κατηγορηματικά γονείς που είδαν το περιστατικό, ο κύριος αυτός είναι καταφανέστατα ανίκανος να οδηγήσει λόγω έντονων κινητικών και άλλων, ενδεχομένως, προβλημάτων.Η τροχαία Ηρακλείου, αφού του επέβαλε πρόστιμο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, τον άφησε να επιστρέψει στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του.Πιστεύω πραγματικά ότι η δημοσιοποίησή του θα σώσει κόσμο και θα "ευαισθητοποιήσει" την τροχαία Κρήτης να το δει πιο σοβαρά γιατί ο άνθρωπος είναι δημόσιος κίνδυνος."

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News