Κρήτη

Μαγικό θέαμα πρόσφεραν οι αγώνες ιστιοπλοΐας!

Με εξαιρετική επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου ο Παγκρήτιος Διασυλλογικός Αγώνας “ΑΡΙΑΔΝΗ” το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Με εξαιρετική επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου ο Παγκρήτιος Διασυλλογικός Αγώνας "ΑΡΙΑΔΝΗ" το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 40 σκάφη κατηγορίας Optimist & Laser 4.7 και RDL, προσφέροντας ένα μαγικό θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.

Δείτε την ανακοίνωση του Ομίλου:

Συμμετείχαν αθλητές από τους ομίλους Ν.Ο. Χανίων , Ν.Ο.Γαζίου , Ι.Ο.Ηρακλείου, Ι.Ο. Αγ.Νικολάου «Αίολος», Ι.Ο.Ρεθύμνου, ο μικρότερος αθλητής ήταν 6 ετών και ο μεγαλύτερος 35 ετών δείγμα του ότι η Ιστιοπλοΐα ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αγώνιζόμενους και τους προπονητές τους και τον κ. Γιώργο Κυπριωτάκη για την παραχώρηση του σκάφους επιτροπής "Ελένη" και βέβαια τους εθελοντές μας που βοήθησαν να γίνει ο αγώνας.

Οι μαμάδες των μικρών μας αθλητών επιμελήθηκαν (και μαγείρεψαν....) για τους μικρούς μας καπετάνιους πλούσιο μενού και μας το προσέφεραν στο τέλος του αγώνα μαζί με σουβλάκια & κεφτεδάκια που μας πρόσφεραν. Ευχαριστούμε όλους εσάς!!!

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς & υποστηρικτές μας που στηρίζουν το έργο μας πάντα και όλα θα ήταν δυσκολότερα χωρίς την συνδρομή τους.

Σχόλια