Κρήτη

Δράσεις αγάπης, ενόψει των Χριστουγέννων

Σε δράσεις αλληλεγγύης, ενόψει των γιορτών, αναμένεται να προβεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου, με σκοπό την ανακούφιση των οικογενειών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη, συναντήθηκε με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου, προκειμένου να συζητήσει θέματα και να οργανώσει στοχευμένες δράσεις ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.  

Η κ. Καναβάκη συναντήθηκε με την κ. Μαρίνα Ανδρονά, από την 1η Δημοτική Κοινότητα, την κ. Μαρίνα Αμαργιωτάκη, από την 2η Δημοτική Κοινότητα, την κ. Ειρήνη Φλουρή, από την 3η Δημοτική Κοινότητα, τον κ. Κώστα Ζερβάκη, από την 4η Δημοτική Κοινότητα, την κ. Χρυσούλα Κωστάκη, από την Δημοτική Κοινότητα Βασιλειών και την κ. Νίκη Σωμαρά, από την Δημοτική Κοινότητα Νέας Αλικαρνασσού.

Έτσι, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοτικές Κοινότητες πρόκειται να προχωρήσουν σε στοχευμένες δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης τις ημέρες των Χριστουγέννων προκειμένου να ανακουφίσουν τις οικογένειες αλλά και τα παιδιά που δοκιμάζονται από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.

Σχόλια