Κρήτη

Έφυγε από την Κρήτη ο 22χρονος Δήμος, η ευχή του πατέρα του

Αεροσκάφος παρέλαβε το παλικάρι με προορισμό τη Λάρισα, θύμα τροχαίου ατυχήματος με την μηχανή του στον Κερατόκαμπο της Βιάννου.

Την ημέρα της 8ης Νοεμβρίου , την ημέρα που τιμάται η Πολεμική Αεροπορία, θα τη θυμάται για πάντα η οικογένεια Καρτσάκη. Και αυτό γιατί ανήμερα του εορτασμού των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, ο 22χρονος Δημοσθένης έφυγε μετά από πολύμηνη νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ για τη Λάρισα και συγκεκριμένα το κέντρο Αποκατάστασης.

Αεροσκάφος C-130 προσγειώθηκε στην Κρήτη για καλό σκοπό. Να παραλάβει το παλικάρι που είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος με την μηχανή του στον Κερατόκαμπο της Βιάννου το περασμένο καλοκαίρι και να τον μεταφέρει επιτέλους στο κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 22ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ

«Το παιδί μας νοσηλεύεται στη Λάρισα και ελπίζω σύντομα η κατάσταση της υγείας του να έχει καλύτερη εξέλιξη.  Περάσαμε δύσκολα όλο αυτό διάστημα, ζήσαμε και ζούμε ένα εφιάλτη εγώ και η οικογένεια μου και το μόνο που θέλω να πω εκτός από την ευχή όλα να πάνε καλά με το παιδί μου, είναι και ένα μεγάλο ευχαριστώ για μία ακόμη φορά στους γιατρούς και το προσωπικό της νευροχειρουργικής αλλά και της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ για όλα όσα έκαναν για εμάς και το παιδί μου,» τονίζει στο neakriti.gr ο πατέρας του Δήμου κ. Γιώργος Καρτσάκης που με πλοίο της γραμμής μαζί με τη σύζυγο του ταξίδεψαν το βράδυ της Τρίτης από Κρήτη για Αθήνα με τελικό προορισμό τη Λάρισα προκειμένου να παραμείνουν, όπως άλλωστε το έπραξαν όλο αυτό το διάστημα, στο πλευρό του παιδιού τους .

«Πηγαίνω στη Λάρισα με ένα παράπονο ωστόσο που θα με συντροφεύει για μία ζωή. Εάν δεν υπήρχε το καλοκαίρι στο τροχαίο αυτή η καθυστέρηση με τα ασθενοφόρα , ο γιος μου τώρα δεν βρισκόταν σε αυτή τη κατάσταση που είναι τώρα,» υποστηρίζει ο κ. Καρτσάκης .

Όπως μάλιστα αναφέρει ο κ. Καρτσάκης, ο γιος του έπρεπε να είχε μεταφερθεί νωρίτερα στη Λάρισα, όμως εξαιτίας γραφειοκρατίας σε ότι έχει να κάνει κυρίως με τις αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ δεν κατέστη δυνατό να γίνει νωρίτερα η μεταφορά του.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΖΩΗ

«Θα μπορούσε να είχε μεταφερθεί πριν απο 15 μέρες ωστόσο αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα το παιδί που υποβλήθηκε πρόσφατα και σε γαστροστομία να παραμένει καθηλωμένο στο ΠΑΓΝΗ και εμείς να περιμένουμε ενημέρωση για το πότε θα έρθει περιστατικό στην Κρήτη με C-130 προκειμένου να παραλάβει το παιδί» .

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΛΥΡΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

Να σημειωθεί ότι για τα έξοδα νοσηλείας στη Λάρισα, υπάρχει υψηλό κόστος και η οικογένεια θέλει να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά όλους όσοι συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία αγάπης που πραγματοποιήθηκε στη Βιάννο πριν μερικές εβδομάδες από όπου και συγκεντρώθηκαν χρήματα για να δοθούν στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Επίσης μαζί με το Δήμο Καρτσάκη, για το κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα , αναχώρησε και ένα 10χρονο παιδί που νοσηλευόταν για αρκετό καιρό στο ΠΑΓΝΗ σε σοβαρή κατάσταση.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

Σχόλια