default-image

Μεσσαρά: 22χρονος κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο του

Κρήτη
Μεσσαρά: 22χρονος κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον πιο δραματικό τρόπο δόθηκε τέλος στη ζωή ενός άνδρα στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε, τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ο ίδιος να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό και να απανθρακωθεί.

Το δυστύχημα σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην επαρχιακή οδό Αγίων Δέκα -Βαγιονιάς στην περιοχή της Μεσαράς και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατόπιν εκτροπής του οχήματος στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε.

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου, το όχημα πήρε φωτιά και η "αντίστροφη μέτρηση" για τον 22χρονο είχε αρχίσει... καθώς το παλικάρι είχε εγκλωβιστεί μέσα στις κατεστραμμένες λαμαρίνες του αυτοκινήτου του μη μπορώντας να "απελευθερωθεί".

Στο σημείο  έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μοιρών που ανέσυρε από τα συντρίμμια τον νεαρό άνδρα για τον οποίο όμως το νήμα της ζωής είχε ήδη κοπεί, σβήνοντας και τη φωτιά στο λαμπαδιασμένο αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί επίσης ότι ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ δίχως όμως να χρειαστεί να μεταφέρει σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, το νεκρό άνδρα ενώ φως στα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αυτό περιστατικό έχει αναλάβει να ρίξει η αστυνομία, με κλιμάκιο του Α.Τ Μοιρών που βρέθηκε ευθύς αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος να προχωράει άμεσα στη συλλογή των πρώτων στοιχείων

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ  ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑΝΝΟ

Η Μεσαρά πενθεί για το δικό της παλικάρι

Θλίψη και οδύνη στη Μεσαρά για τον άδικο χαμό του 22χρονου κρεοπώλη Γιώργου Μαριδάκη από τους Αγίους Δέκα. Βαρύ το πένθος όχι μόνο στην οικογένεια του νεαρού που έφυγε αναπάντεχα αλλά και στην τοπική κοινωνία που είχε να πει μόνο καλά λόγια για το νεαρό άνδρα που κάηκε ζωντανός μέσα στο όχημα του . Ήδη και στη σελίδα του στο Facebook, αρκετά τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του άτυχου νέου , αδυνατώντας γνωστοί και φίλοι του να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε από τη μία στιγμή στην άλλη, ενώ τραγική ειρωνεία αποτελούν τα όσα είχε γράψει ο ίδιος στην τελευταία του ανάρτηση.

.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News