Κρήτη

Βρήκαν ευκαιρία με την επιδότηση να εισπράξουν τα χρεωστούμενα

Στους 163 όλοι όσοι δεν πήραν χρήματα . Στους 2.500 χιλιάδες οι δικαιούχοι επιδότησης έως τα 250 ευρώ που θα πληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.

"Βροχή" πέφτουν τα παράπονα των κτηνοτρόφων και των αγροτών στα γραφεία των Ενώσεων καθώς τα χρήματα της προκαταβολής της επιδότησης που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους είναι μειωμένα κατά πολύ και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν το πώς και το γιατί.

76.000 κι όσοι δεν  έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από την προκαταβολή του 70% της βασικής ενίσχυσης. 

Διαφορετικά τα ποσοστά που δίνει στον αέρα η Ένωση Ηρακλείου δια του προέδρου της Ανδρέα Στρατάκη που μιλά για την καταβολή του 47% του συνόλου της επιδότησης.


Στα 60.110.000 ευρώ σύμφωνα με τον ίδιο το ύψος των χρημάτων που ήρθε στο Ηράκλειο μόνο για την πληρωμή των μελών της Ένωσης .

Στους 163 όλοι όσοι δεν πήραν χρήματα .

Στους 2.500 χιλιάδες οι δικαιούχοι έως τα 250 ευρώ που θα πληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Αναφορικά με τις κρατήσεις από την προκαταβολή ο ΕΛΓΑ κράτησε το 70% των οφειλών των παραγωγών, η ΕΑΣΗ το κόστος της ενεργοποίησης, και το ΙΚΑ - ΔΕΗ και Δήμοι ότι τους οφείλετε.

''Περίμεναν όλοι την επιδότηση για να πάρουν τα χρεωστούμενα. Στους περισσότερους αγρότες δεν έμειναν και πολλά'' η θέση του Ανδρέα Στρατάκη στο Ράδιο 9,84.

Σχόλια