Κρήτη

Έφυγε ο "μίνι" κυκλώνας - Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Μετά τα πέρασμα του τροπικού κυκλώνα από το νησί που δεν φαίνεται να αφήνει την Κρήτη έντονα "λαβωμένη", οι καιρικές συνθήκες είναι αισθητά καλύτερες. Η πολυπόθητη βροχή έπεσε σε κάθε σημείο του νησιού και τα έντονα καιρικά φαινόμενα υποχωρούν.Τι καιρό θα κάνει σήμερα.

Μετά τα πέρασμα του τροπικού κυκλώνα από το νησί που δεν φαίνεται να αφήνει την Κρήτη έντονα "λαβωμένη", οι καιρικές συνθήκες είναι αισθητά καλύτερες. Η πολυπόθητη βροχή έπεσε σε κάθε σημείο του νησιού και τα έντονα καιρικά φαινόμενα υποχωρούν, εκτός από τους ανέμους με τους οποίους κάνει «ποδαρικό» ο Νοέμβρης.

Πάντως ο  κυκλκώνας προκάλεσε ισχυρές βροχοτπώσεις, προβλήματα στις μετακινήσεις, πτώσεις δέντρων ενώ αναμένεται να διαφανεί σήμερα αν προκάλεσε και προβλήματα στις καλλιέργειες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ "ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ" ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΣΤΗ ΒΙΑΝΝΟ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΕΠΕΣΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ

Μένουν οι άνεμοι

Για σήμερα Τρίτη στην Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών .

Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Προειδοποίηση για ανέμους

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο, με θερμοκρασία που φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους. Υπάρχει όμως σύμφωνα με το meteo.gr προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους στο Ηράκλειο .

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων.

Στα Χανιά αίθριος καιρό με σποραδικές, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους. Δεν αποκλείεται οι άνεμοι να ενισχυθούν στη διάρκεια της; Ημέρας.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ, που ενδέχεται να ενισχυθούν.Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων.

Νεφώσεις προβλέπονται στον Άγιο Νικόλαο με τη θερμοκρασία εως 16 μαθμούς Κελσίου και βορειοδυτικούς ανέμους που θα είναι κατά τόπους ενισχυμένοι.

Σχόλια