Κρήτη

Bρέθηκε από το "πουθενά" να δίνει μάχη στην εντατική

36χρονος μοτοσυκλετιστής που δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όχι μόνο διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ αλλά τώρα δίνει μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Πιο σοβαρό απ'ότι αρχικά διαφάνηκε αποδείχθηκε το τροχαίο ατύχημα για έναν μοτοσυκλετιστή περίπου 36 ετών οποίος ενεπλάκη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Μίνωος στο Ηράκλειο.

Ο μοτοσυκλετιστής όπως έγραψε το neakriti.gr τελικά όχι μόνο μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ αλλά εισήχθη στη μονάδα εντατικής αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αγωνίζεται να κρατηθεί στη ζωή χωρίς να σημαδέψει για πάντα τη ζωή του το τροχαίο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη « ο ασθενής που είναι πάνω από 30 ετών και αλλοδαπός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Είναι σε σταθερή κατάσταση, διασωληνωμένος και χρειάζεται αρκετό χρόνο και συνεχή παρακολούθηση. Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι το πιο κρίσιμο θέμα για την υγεία του».

Δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

Πάντως όπως εξηγεί ο κ.Φανουργιάκης οι γιατροί πάντα επιμένουν να γίνουν διαγνωστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η συνολική εικόνα της υγείας του ασθενούς και μόνο μετά από τις εξετάσεις αυτές μπορεί να γίνει μια εκτίμηση. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση ευτυχώς με την επιμονή αστυνομικών και διασωστών έγινε η μεταφορά στο νοσοκομείο καθώς ο μοτοσυκλετιστής όπως έγραψε το neakriti.gr αρχικά δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Τελικά με την επιμονή τους στη μεταφορά, χαρίστηκε μια ευκαιρία στον 36χρονο αλλοδαπό να παλέψει για τη ζωή του καθώς διαφορετικά ίσως οι συνέπειες να ήταν μοιραίες.

Πάντως και οι βροχές που πέφτουν στην Κρήτη προβληματίζουν ιδιαίτερα αφού απαιτείται προσοχή στους δρόμους που είναι ολισθηροί για να μην σημειωθούν περισσότερα ατυχήματα και τεθούν σε κίνδυνο ανθρωπινές ζωές.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια