default-image

11 διαρρήξεις αυτοκίνητων εξιχνιάστηκαν με μία σύλληψη!

Κρήτη
11 διαρρήξεις αυτοκίνητων εξιχνιάστηκαν με μία σύλληψη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24χρονος διαρρήκτης άνοιγε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τα λήστευε. Με τη σύλληψη του εξιχνιάστηκαν έντεκα υποθέσεις κλοπών και  δύο απόπειρες κλοπής  στο Ηράκλειο. Μέσα από τα αυτοκίνητα έκλεβε χρήματα, laptop, tablet, smartphone, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε ότι ο 24χρονος, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2016, είχε διαπράξει συνολικά έντεκα κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή, ipad, ipod, tablet) κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 24χρονου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φωτογραφική μηχανή, πτυσσόμενη ράβδος, 2 μαχαίρια, διαρρηκτικά εργαλεία (πολυεργαλείο, κατσαβίδι, μεταλλικό κλειδί) και διάφορα αντικείμενα (4 ζεύγη γυαλιά, κλειδί αυτοκινήτου).

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News